Principal » Internet » Măsurătorile mele2.0.1

Măsurătorile mele2.0.1

Internet : Măsurătorile mele2.0.1

Măsurătorile mele sunt o aplicație mobilă foarte simplă, transparentă și utilă, datorită căreia putem colecta și monitoriza informațiile despre diferiți indicatori de sănătate, adică. Nivelul zahărului din sânge, presiunea sau temperatura. Datorită integrării cu aplicația, informațiile medicale vă permit, de asemenea, să pregătiți un document special cu măsurători și trimiteți-l de la distanță medicului frecvent.

Ce ne dă cererea?

Programul vă permite să salvați măsurătorile atât ale membrilor noștri de familie, cât și al altor membri ai familiei. Suportă dispozitivele Glucomaxx Connect și sincronizează automat rezultatele măsurătorilor, are capacitatea de a defini valorile limită pentru măsurători, vă permite să vizualizați istoricul cercetării efectuate sau să setați mementouri pentru a efectua măsurarea. Au existat, de asemenea, opțiuni pentru partajarea datelor colectate sub forma unui document PDF - inclusiv transmiterea acestuia către un medic.

Aplicația descrisă face parte din aplicațiile Assco Mobile Pacient (AMPA), un pachet software mobil pentru a susține procesul de tratament. Se compune din aplicații independente, precum și cum ar fi sistemele Assco care operează în multe instituții medicale din întreaga țară.

Caracteristici cheie de aplicare:

  • Colectarea și monitorizarea datelor privind măsurătorile de zahăr din sânge, presiunea sau temperatura corpului
  • Vă permite să acceptați măsurători mai mari decât un membru al familiei
  • Vă permite să trimiteți documente PDF de la distanță cu măsurători
  • Recuperează automat datele de măsurare de la dispozitivele de conectare Glucomaxx
  • Pe deplin gratuit

Recomandat
Lasă Un Comentariu