Principal » Android » Newsletter-ul meu - buletine de informare promoționale promoții reduceri de gaze

Newsletter-ul meu - buletine de informare promoționale promoții reduceri de gaze

Android  : Newsletter-ul meu - buletine de informare promoționale promoții reduceri de gaze

Ziarul meu este o aplicație care să navigheze pe un smartphone pentru știri promoționale și să folosească cupoane de reduceri din mai multe magazine și restaurante. Vom găsi aici ziare de bacanie, construcții, îmbrăcăminte, mobilier și farmacii. Buletinele de știri sunt actualizate zilnic, unele chiar de câteva ori pe zi.

În aplicația puteți găsi ziare ale multor magazine și restaurante populare precum Auchan, Bieronka, Brw, Bricoman, Burger King, Castatorama, Decathlon, Dino, Jysk, Kakadu, Kaufland, KFC, Lidl, Expert Media, Pepco, Neonet, Net, Obi, Polo, Saturn, RTV Euro Agd, Tesco, Super-Pharm, Ziko sau żabka. În total, este de peste 70 de magazine în 13 categorii, care se traduce în peste 600 de ziare publicate în fiecare lună. .

Magazinele preferate pot fi medii "inimi " și să aibă acces la ele într-un card separat. Rețelele neluded și puteți ascunde. În plus, puteți salva ce mai multe pagini interesante de Newspires pentru re-vizionarea offline. După intrarea în oraș, lista de magazine va fi filtrată astfel încât să nu vedem magazinele care nu sunt în zonă.

În plus, în aplicația puteți stoca copii ale cardurilor de loialitate și în loc să purtați plastic, afișați codul de bare pe ecranul smartphone. Cardurile vor fi salvate pe contul utilizatorului și vor fi disponibile pe diferite dispozitive.

Recomandat
Lasă Un Comentariu