Principal » Internet » Sarcina mea

Sarcina mea

Internet : Sarcina mea

Sarcina mea este o aplicație creată pentru părinții tineri de așteptare. Include o colecție de informații și sfaturi utile pentru întreaga perioadă de sarcină.

Începem aventura cu cererea de a oferi o dată fixă ​​de livrare, unde nu o cunoaștem, putem da data ultimei sângerare. Pe baza acestor date, programul va ajusta conținutul la progresul actual al sarcinii. Ecranul principal este împărțit în două părți: Start și Meniu.

Primul dintre ele prezintă câte zile rămase la naștere, vă permite să verificați cât de mult este copilul nostru și greutatea sa aproximativă. Meniul este o colecție de un instrument care poate fi util. Veți găsi un calendar acolo, un controler de greutate, un cronometru pentru a măsura reducerea sau un set de informații despre mamă și un copil. De asemenea, citim și exercițiile recomandate și interzise din secțiunea Ghid.

Interfața programului arată foarte îngrijită și lizibilă. Navigarea nu ar trebui să provoace o problemă. Deoarece sarcina mea este disponibilă gratuit, afișează anunțurile din partea de jos a ecranului. Cu toate acestea, ele nu sunt prea supărătoare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu