Principal » Windows » Moho debut12.2

Moho debut12.2

Windows  : Moho debut12.2

Debutul Moho, anterior cunoscut sub numele de Anime Studio Debut, este un program pentru crearea de animație 2D. Caracterele pot fi proiectate cu ajutorul unor instrumente vectoriale intuitive sau importate din alte programe (de asemenea, modele 3D), schelete pot fi folosite pentru animație sau pot trage manual cuștile următoare, în același program poate fi pliat în filmele de sunet.

La crearea unui formular, puteți ajunge la unelte vectoriale intuitive și forme de bază sau desene libere de vector. Metode diferite de colorare utilizând gradienți, modelul sau materialele oferă mari oportunități atunci când alegeți un stil de animație.

Programul vă permite să combinați capacitățile care dau animații utilizând cadre cheie și osoase. Animator poate alege un mecanism potrivit pentru un fragment de scenă dat. Controlul mișcării poate avea loc pe multe straturi pe care le puteți aplica și le coaja în timp real. Un alt avantaj al anime studio debut este capacitatea de a exporta filme în multe formate, de asemenea direct pe YouTube.

Același instalator vă permite să testați versiunea de debut și program. Versiunea de încercare funcționează 30 de zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu