Principal » Internet » Modulul Sony GPS și nici o actualizare a hărții. Cititorul nostru a recăpătat 800 zloți

Modulul Sony GPS și nici o actualizare a hărții. Cititorul nostru a recăpătat 800 zloți

Internet : Modulul Sony GPS și nici o actualizare a hărții. Cititorul nostru a recăpătat 800 zloți

Modulul Sony Xa-NV400 este un produs cunoscut puțin, dar necesar pentru navigare utilizarea fără a utiliza un smartphone în unele radiouri auto. Cititorul nostru a decis la achiziționarea sa și la surprins cu fermitate când sa dovedit că harta lui Tomton nu a putut fi actualizată.

Cititorul nostru, domnul Tomasz, ne-a întrebat în aprilie cu o cerere neobișnuită de ajutor. După cum a recunoscut, după citirea testului nostru de mașini Sony Xav-Ax100, el a decis în februarie 2020 să cumpere un astfel de dispozitiv pentru mașina lui. Curând după (în mai) a cumpărat un modul Sony Xa-NV400 cu hărți TomTom.

Datorită lui, navigarea radio a câștigat "încorporată" și necesitatea de a utiliza Android Auto sau Apple Carplay pentru a afișa hărți. Cu toate acestea, la surpriza cititorului care tocmai a dat mai puțin de 800 de dolari pe modulul în sine, sa dovedit că Hărțile TomTom a încărcat versiunea 975.7769 Aceasta este ediția finală prevăzută pentru acest dispozitiv.

Sony XAV-AX100: Way pe Android Auto și Apple Carplay în orice mașină

"Modulul Hărți Sony oferă TomTom, care nu poate fi actualizat. Ca și cum aș fi știut-o înainte de a cumpăra, nu zaopatrzyłbym în modul, unde nu puteți actualiza harta "- a scris o scrisoare împrăștiată tomasz.

După cum sa dovedit a rezolva problema, dl Tomasz contactat atât cu TomTom și Sony. Din păcate, acest lucru nu a adus rezultatul dorit și răspunsuri concrete. "Pe actualizările Harta Sony, el conduce spre TomTom, iar TomTom reflectă mingea că actualizarea se află pe partea Sony. Și astfel clientul rămâne cu o mână într-o "- a explicat cititorul nostru.

GoodPrograms Puneți întrebări

Pentru a explica acest caz, am contactat birourile de presă ale ambelor companii în sine. Și aici începe șirul de evenimente, ceea ce ia rapid la ajutor real către cititorul nostru - ceea ce este lauda.

Primele întrebări au răspuns la TomTom comunică în mod clar că actualizările pentru modulul Sony Xa-NV400 nu mai sunt emise. „Am aranjat de la Sony pe care le vom sprijini (și livra) până în 2017, actualizări hartă (ultima lansat în februarie 2017) “ - am învățat de la o declarație vorbitor de engleză pregătit pentru noi. Este ușor să se concluzioneze că modulul are deja de ani săi și, practic, nu ar trebui să fie în vânzare, deoarece nu au fost actualizate de ani de zile.

Sursa de fotografii: © WP | Cititor Tomasz Sony Xa-NV400 Modul de navigare

Curând după o lipsă de actualizare confirmată Sony. După cum am învățat de la Bogdan Koczara, managerul responsabil pentru departamentul audio auto, vânzarea modulului în 2020 nu ar trebui să fie semnificativ. Ceea ce laudă cea mai interesantă și decentă pentru a ajuta cititorul nostru, compania sugerează imediat o rambursare pentru modulul achiziționat, în plus, fără a fi nevoie să-l returneze - în cele din urmă, acesta este deja montat în mașină, iar dezasamblarea sa din tabloul de bord ar putea fi problematic.

Câteva săptămâni așteaptă și o rambursare

Așa cum sa anunțat, așa că sa întâmplat, deși în practică a fost necesar să vă armați cu un moment de răbdare. În acest caz, totuși, este dificil de vina pentru aceste unități specifice, deoarece rambursarea a fost de a efectua magazinul în care dl Tomasz a achiziționat un modul, după un contact anterior atât cu cititorul nostru cât și cu Sony, pentru a confirma această ocazie pentru a rezolva caz. Era timpul necesar, prin urmare, și în week-end Sf week-end și mai lucrat aici.

Cu toate acestea, cel mai important, în cele din urmă, cititorul nostru a primit o rambursare. "Aș dori să vă informez că astăzi banii au fost influențați de contul meu. Astfel, cazul este finalizat pozitiv "- am învățat de la domnul Tomasz pe 10 mai sau aproximativ o lună după ce am început să forăm cazul.

Puteți să vă agățați de faptul că a durat atât de mult sau că un ajutor similar a apărut numai după intervenția noastră, nu mai devreme, dar, în cele din urmă, soluția satisfăcută cititorul și pentru noi acest lucru este cel mai important.

Această situație nu mai trebuie repetată

Deși cazul descris de noi a fost tratat individual, Sony a ajuns rapid la concluzii din situație și ne-a asigurat că va încerca din nou să reamintească vânzătorii că modulul Sony Xa-NV400 nu mai este acceptat.

Am verificat aplicația și sa dovedit că pentru acest model particular, pot apărea probleme de actualizare. În interesul unui standard ridicat de servicii, clientul a fost propus pentru o rambursare pentru dispozitivul achiziționat. Încă o dată, am cerut partenerilor de afaceri să se asigure că nu oferă un astfel de produs.

Bogdan Kocza, Sony

Key Account & Marketing Car Audio și video (Vision & Sound Sony Europe)

În cele din urmă, prin urmare, cazul ar trebui să fie rezolvat o dată pentru totdeauna. Oamenii care intenționau să cumpere Sony Xa-NV400 și au o șansă undeva - vă sfătuim doar. Utilizarea navigației actualizate recent în 2017 pur și simplu în lume trece cu obiectivul. De asemenea, merită să ne amintim că în radiourile Sony, pentru care a fost creat modulul descris, puteți utiliza și Android Auto sau Apple Carplay, care oferă navigarea proprie și curentă, chiar datorită hărților Google.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareMotPrzęczegacja GPSNAWIDIVECUPLALE de hărți

Recomandat
Lasă Un Comentariu