Principal » Internet » Modelio3.6.1

Modelio3.6.1

Internet : Modelio3.6.1

Modelo este un program de modelare cu surse deschise. Modelio acceptă UML, BPMN, MDA, SYSML și multe alte standarde care pot fi instalate sub formă de pluginuri. Programul poate extinde, de asemenea, scripturile din Jython.

Modelo are toate instrumentele necesare pentru a crea diagrame pentru sisteme, cazuri, state, clase, scheme de interacțiune, componente, obiecte, implementări și procese de afaceri. Corectitudinea modelului poate fi verificată cu un auditor încorporat, puteți utiliza și Codul de consolă și de export în Java. Modelo are, de asemenea, opțiunea de import și export de documente XML, precum și de pregătirea diagramelor pentru publicare în HMTL.

Modelio suportă UML2 cu profiluri pentru XSD, WSDL, BPEL, SOAWL pentru modelare în medii distribuite și BPMN pentru procesele de afaceri.

Modelio are o mulțime de posibilități care pot fi extinse suplimentar de module create de comunități, gratuit sau plătit. Vom găsi aici, printre altele, sprijinul pentru modelarea proceselor de afaceri TOGAF, modelarea arhitecturii în Sysml, Marte pentru sisteme încorporate și, desigur, generatorul de coduri din Java. Extensiile pot fi vizualizate pe site-ul magazinului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu