Principal » Internet » Mobywatel: telefonul smartphone nu va înlocui documentele încă, dar este aproape,

Mobywatel: telefonul smartphone nu va înlocui documentele încă, dar este aproape,

Internet : Mobywatel: telefonul smartphone nu va înlocui documentele încă, dar este aproape,

Smartphone-ul se află pe calea cea bună pentru a ne înlocui cu întregul portofel, împreună cu documentele. Plățile mobile nu mai sunt surprinși, iar de astăzi puteți stoca o copie a cardului de identitate sau permis de conducere pe telefonul dvs. smartphone, cu ajutorul aplicației Mobywatel.

Aplicația informează deja că nu înlocuiește documentele. Nu este o dovadă personală și nu poate fi folosită în locul unui document plastic. Cu toate acestea, există o garanție a credibilității datelor, deoarece le oferă o persoană verificată de mecanismele de stat, le oferă registre de stat la propria sa cerere de stat. Ministerul Digitizării este responsabil pentru prelucrarea datelor, iar pe dispozitivul întreg este o parolă pentru parolă.

Mobywatel vă permite să accesați convenabil la datele de utilizator din Registrul Pesel și la Registrul de Dovezi Personale. Datele sunt, desigur, criptate și securizate. Aplicația vă permite să descărcați propriile date sau să primiți alte date despre utilizatori. Cererea va fi utilă în astfel de situații, cum ar fi o defalcare, închirierea unui contract sau alte contracte în relații private.

[1/2

Cu toate acestea, nu puteți utiliza aplicația în relațiile cu administrația publică, astfel încât în ​​cazul controlului rutier sau o vizită la birou, trebuie să aveți un document fizic cu dvs. Cu cererea, nu putem depăși granițele Uniunii Europene și a spațiului Schengen. Având o aplicație pe telefonul dvs. smartphone nu ne absolvă de obligația de a respecta înregistrările legale care spun în mod clar când documentul este necesar. Cel mai important, pentru a utiliza aplicația Mobywatel, trebuie să aveți o carte de identitate importantă și un profil activ de încredere.

[1/2

Mobywatel nu vă permite să înlocuiți documentele, dar este în drum spre acest lucru. În aplicația, disponibilă în versiunea de testare, vom vedea câteva elemente "pentru viitor". De asemenea, veți păstra un permis de conducere în IT, carte de identitate, ID-ul studenților sau Cardul Municipal și un card de familie mare. Acestea vor fi introduse treptat în conformitate cu programul. Ar fi în continuare un loc pentru un document de înregistrare a mașinilor și vă puteți lăsa portofelul acasă.

Aplicația Mobywatel este disponibil pentru Android în baza noastră de date, pentru iOS și este pe drum. Amintiți-vă că, dacă îl utilizați, aveți nevoie de un profil de încredere.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu