Principal » Internet » Mobywatel are arțarul fals. Veți pierde bani prin această aplicație

Mobywatel are arțarul fals. Veți pierde bani prin această aplicație

Internet : Mobywatel are arțarul fals. Veți pierde bani prin această aplicație

Aplicația Mobywatel a apărut pe piață într-o nouă versiune, care ar trebui evitată numai - fraudatorii au făcut un site web pe care oferă o versiune complexă a cererii guvernamentale. Utilizatorul poate pierde bani din contul lor de către.

Pericolul a avertizat CSIRT KNF pe Twitter. Site-ul de loterie de risc este o amenințare artizanală [. Net pe care escrocrii încurajează instalarea aplicației Mobywatel. Ei o oferă Versiune falsă sub forma unui fișier APK pentru instalare independentă Pe smartphone-ul dvs. Android (versiunea autentică a lui Mobywatel puteți descărca prin catalogul nostru).

Instalarea unei aplicații artizanale duce la Deschiderea drumului pentru criminali pentru a fura datele de conectare din aplicațiile bancare. Prin urmare, este infectat cu un troian care permite atacatorului Citiți caracterele introduse pe tastatură sau transferați ecranul de pe telefonul smartphone. Aceasta este una dintre cele mai frecvente amenințări - rezultă din raportul recent descris privind securitatea cibernetică în Europa.

Aplicația Mobywatel are multe avantaje. Permite, printre altele, accesul rapid la versiunile electronice ale documentelor și pentru soluționarea cazurilor oficiale de bază. Instalarea acestuia pe telefonul smartphone, așa că merită Asigurați-vă că vine de la o sursă de încredere. Cea mai ușoară modalitate de a direcționa ofertele oficiale de cumpărături pentru aplicațiile Android sau IOS, la care catalogul nostru de software.

Mobywatel 3.1.3 (18.124)

Societate civila

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> SoftwareServiciiInternetMoby

Recomandat
Lasă Un Comentariu