Principal » Internet » Mobywatel și bilet pe telefonul dvs .: MAłopolska Aglomerative Card disponibil în aplicația

Mobywatel și bilet pe telefonul dvs .: MAłopolska Aglomerative Card disponibil în aplicația

Internet : Mobywatel și bilet pe telefonul dvs .: MAłopolska Aglomerative Card disponibil în aplicația

O altă noutate a venit la aplicația Mobywatel, care de data aceasta este îndreptată spre polonezi care trăiesc în Małopolska. Datorită celei mai recente integrare, în aplicația este disponibilă o cartelă de aglomerare Małopolska (MKA), ceea ce face ca biletele periodice achiziționate să fie disponibile și în Mobywalel - informează serviciul Republicii Polonia.

Cu alte cuvinte, oamenii care au un card MKA sau aplicația Imka pot vedea acum biletele lor și în Mobywalel. Pe măsură ce învățăm din comunicarea oficială, atunci efectul acordului semnat încă anul trecut de către marshal și adjunct al voievodatului Małopolskie și a ministrului digitizării.

"Acesta este un alt exemplu de bună cooperare între guvernul RP cu guvernele locale. Datorită soluțiilor digitale dezvoltate la nivel central, facilităm posibilitatea utilizării serviciilor publice în comunitățile locale "- explică ministrului Adam Andruszkiewicz, secretar de stat în Cancelaria Premii. "Un număr din ce în ce mai mare de persoane care utilizează aplicația Mobywatel confirmă faptul că aceasta este o soluție eficientă care este un element important al digitizării statului " - adaugă el.

Pentru a utiliza integrarea cardului de aglomerare Małopolska cu Mobywatel, trebuie mai întâi să aveți grijă de contul MKA. Din acest moment (după activarea Moby cu un profil de încredere), o carte de aglomerație Małopolska poate fi adăugată la aplicație ca un "document nou", și mai târziu va vedea toate biletele și în această aplicație.

Aplicația Mobywatel pe dispozitivul dvs. Android și IOS poate fi găsită în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu