Principal » Internet » Mobiparking Arval1.0.1

Mobiparking Arval1.0.1

Internet : Mobiparking Arval1.0.1

Mobiparking Arval este o aplicație care este de a facilita parcarea în zonele plătite. Plata are loc de la nivelul smartphone-urilor, utilizatorul nu trebuie chiar să iasă din mașină.

Aplicația oferă reglementarea plăților exact pentru timpul de parcare, fără pierderi cauzate de reevaluarea lungimii opririi. Cu ajutorul ei, puteți plăti parcarea în peste 50 de orașe din Polonia, nu numai în aglomerări mari, ci și în orașe mai mici care au o zonă de parcare plătită.

Interfața aplicației este foarte simplă. La început, trebuie să creați un cont care necesită numărul de telefon și adresa de e-mail. Apoi alegem un oraș în care vom folosi în principal serviciul. Desigur, în orice moment, putem schimba orașul aranjat. Apoi introduceți datele mașinilor, inclusiv numărul său de înregistrare și un nume opțional. Printre opțiunile disponibile veți găsi informații despre zonele de parcare plătite - valabilitate și lista de prețuri.

Una dintre cele mai importante funcții ale MobiParking Arval este că la sfârșitul lunii, angajatorul poate descărca unul, colectiv, factura cu un rezumat al tranzacțiilor efectuate într-o anumită lună de către toți șoferii. Acest lucru permite companiilor pentru un control mai bun al costurilor, dar și reduce cantitatea de muncă administrativă plictisitoare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu