Principal » Internet » MOBILE MINECRAFT poate tot mai mult. Pe Windows 10 în promovarea la Maja

MOBILE MINECRAFT poate tot mai mult. Pe Windows 10 în promovarea la Maja

Internet : MOBILE MINECRAFT poate tot mai mult. Pe Windows 10 în promovarea la Maja

Minecraft Pocket Edition a făcut un alt pas spre alinierea posibilităților cu o versiune desktop. Ultima actualizare a adus, printre altele, posibilitatea de a face cu caractere în sate, capacitatea de a instala standard de programele de completare și haine noi pentru locuitorii biom.

Autorii jocului au fondat că vor muta toate elementele lipsă de la Minecraft la Minecraft Pocket Edition. Un drum lung pentru ei, dar încet și în mod constant se străduiește pentru scop. Comerțul cu NPC în sate arată aproape identic cu RPG. Puteți contacta caracterul cu standul dvs. în decontare și schimb de bunuri și bani cu el. Cele mai multe dintre standurile specializate în bunuri specifice, dar sortimentul disponibil poate fi mărit în cazul în care jucătorul va asculta-le o mulțime de bunuri și va desemna o bună reputație. Regulile sunt destul de complicate. Detalii pot fi găsite pe wiki, este ceea ce să citească.

O altă noutate importantă este abilitatea de a instala aceleași suplimente la versiunea Pocket Edition și Minecraft pe Windows 10, care a părăsit recent beta. Este demn de menționat faptul că această oportunitate Minecraft în Windows Store pentru luna mai este prea scumpe și pot fi cumpărate pentru 46 PLN, nu 125. Dacă cineva are deja o versiune de Javova Minecraft pe Windows sau Macos, puteți obține un Minecraft: pentru Windows 10 Edition gratuit. Accesorii de probă și instrucțiuni manuale de scriere pot fi găsite pe site-ul jocului. ADD-ONS vă permit să schimbați complet jocul și să oferiți ore lungi de distracție cu proiectarea propriilor personaje și inventarea comportamentului acestora, modificări ale interfeței de joc, a muzicii și a efectelor sonore. Acest lucru nu mai este un joc, este o platformă puternică pentru tinerii programatori.

Introducerea: Minecraft Add-ons pentru Pocket și Windows 10 Edition

O altă noutate este abilitatea de a folosi pachetul de skins "Strangers ". Există costume pentru personaje inspirate de orori.

[1/2
[1/2

La sfârșitul lunii februarie, Mojang a informat că Minecraft a bătut o altă înregistrare de vânzare. În timp ce mulți producători pot visa doar despre vanzarea de 2 milioane de copii ale jocului lor, Minecraft vândut într-un număr

..

Nu, nu 22 de milioane. 122 milioane de exemplare!

Ura! Trimiteți un mare vă mulțumesc tuturor jucătorilor noștri uimiți. băutură.stare de nervozitate.COM / 5Red1DPW65

- Minecraft (@Minecraft) 27 februarie, 2017W Minecraft poate juca practic peste tot. În baza noastră de date a programului veți găsi MINECRAFT deja menționat 1.0.4 pentru Windows 10 (Aplicație universală), care necesită Java pentru Windows și MacOS, precum și pentru Android, IOS și Windows Phone.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu