Principal » Internet » O aplicație mobilă permite controlul la distanță Range Rover

O aplicație mobilă permite controlul la distanță Range Rover

Internet : O aplicație mobilă permite controlul la distanță Range Rover

Range Rover a prezentat o mașină echipată cu un sistem de control la distanță. O aplicație mobilă instalată pe telefonul dvs. smartphone este utilizată pentru a conduce vehiculul. Vă permite să conduceți o mașină fără a atinge volanul, nici măcar nu trebuie să stăm în mașină.

Controlul auto la distanță nu este o noutate. Tehnologia vă permite să creați sisteme mai avansate. Avem deja mașini care pot naviga pe drumurile publice fără participarea șoferului. Desigur, va dura ceva timp cu astfel de vehicule vor apărea în vânzare. Revenind la telecomandă, se aplică în principal vehiculelor neobișnuite care trebuie să funcționeze în condiții grave sau în mașini obișnuite, dar cele testate în condiții controlate. În cazul mașinilor disponibile în saloane, nu vom putea. Cu toate acestea, acest lucru se poate schimba datorită sistemului de la Range Rover.

Range Rover Sport Master a fost echipat cu un sistem prototip care vă permite să controlați un vehicul utilizând o aplicație mobilă specială instalată pe telefonul smartphone. Aceasta nu este o aplicație a cărei funcționalitate este limitată la deschiderea ușii, verificarea la distanță nivelul de combustibil sau porniți aerul condiționat. Folosind aplicația de la Range Rover putem conduce o mașină, chiar dacă nu stați în interiorul său. Pentru a asigura securitatea, creatorii au impus probabil restricții. Viteza maximă a mașinii este mai mică de 7 km / h și, în plus, smartphone-ul trebuie amplasat sub 3 metri de vehicul.

Sistemul de telecomandă poate fi util atunci când parcare în oraș sau când trecerea drumului dificil. În acel moment, nu stați pe locul șoferului și mișcându-vă pe vehicul, mai bine vedem obstacolele și împrejurimile întregi. Contrastând telefonul smartphone, va fi mai ușor să depășiți chiar și un drum extrem de îngust sau să ocolească o gaură adâncă.

Nu știm când creat de sistemul Range Rover va merge la mașini. El este în prezent în faza de testare, dar dintr-un film comun puteți vedea că acum funcționează corect. Comenzile recursate emise și efectuate în timp real. Cu toate acestea, nu înseamnă că sistemul este potrivit pentru utilizarea în mașini care vor călări pe drumurile publice. Un factor foarte important este securitatea, atât utilizatorul acestui sistem, cât și altor persoane.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu