Principal » Internet » Aplicația Mobile Gmail pe Android cu suport de poștă Exchange

Aplicația Mobile Gmail pe Android cu suport de poștă Exchange

Internet : Aplicația Mobile Gmail pe Android cu suport de poștă Exchange

În zilele următoare pentru multe limite între viața personală și munca vor fi irosite și mai mult ;-) Pentru utilizatori, un moment va atinge actualizarea aplicației Mobile Gmail, care aduce suport pentru serviciul de poștă electronică pe toate dispozitivele cu Android.

Până în prezent, un suport în aplicația oficială Gmail a fost posibil numai pe dispozitivele din familia Nexus cu Android 5.0 sau mai nou, cu toate acestea, este de a schimba în câteva zile când actualizarea va avea loc. Va fi posibil să primiți numai corespondența, ci și sincronizarea completă a contactelor și calendarelor.

Toate mesajele dvs. într-un singur loc. O actualizare a aplicației Android Gmail se rostogolește acum cu suport pentru conturile de schimb.stare de nervozitate.COM / YV6ZI0E6U

- Gmail (@gmail) 25 aprilie 2016 cu materiale prezentate se poate concluziona că adăugarea conturilor de schimb va fi complet automatizată în Gmail. Meniul existent pentru adăugarea conturilor pe care există un cont Google și configurarea manuală a serverelor IMAP sau POP3, vor fi îmbogățite cu o nouă poziție. După selecție, introduceți adresa, parola și adaptarea la nevoile individuale. Opțiuni de notificare și sincronizare.

În acest fel, aplicația Android Gmail este îmbogățită de un alt serviciu acceptat - puteți vedea că Google merge într-o stare în care va sprijini cu succes cele mai diferite conturi posibil. Aceasta va exclude necesitatea de a utiliza alte aplicații poștale mobile. Gmail pe Android veți găsi în baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu