Principal » Internet » Puteți începe să testați viitoarele ferestre. Calea "săriți înainte" re-deschis

Puteți începe să testați viitoarele ferestre. Calea "săriți înainte" re-deschis

Internet : Puteți începe să testați viitoarele ferestre. Calea

Microsoft a deschis din nou calea "Skip înainte " pentru testerele Windows. Persoanele interesate de testarea anterioară a Windows 10 în versiunea Redstone 6 pot fi salvate la ea, înainte ca compilația să meargă la restul insiderului.

Inelul cunoscut ca "Skip înainte " este deschis numai pentru ocazii speciale. După editarea compilației Windows 10 17713 la începutul Microsoft, Microsoft a anunțat că această cale va fi complet resetată. Acest proces a fost finalizat, iar funcțiile se pot abona din nou la acesta.

După ce ați înregistrat această parte a testului Windows, puteți obține acces anterior la viitoarea compilație Windows 10. Acestea sunt ediții timpurii din ramura RS_Prerelease. Deoarece dezvoltarea versiunii Redstone 5 se apropie de sfârșit, în cel mai rapid inel vom găsi un moment de compilații Redstone 6 cu cele mai recente știri (și cel mai puțin stabil, care merită să ne amintim înainte de instalare).

Merită să ne amintim că numărul de locuri în "Skip înainte " este limitat. Când se ajunge, calea va fi închisă din nou. Alăturarea acestei căi este foarte simplă - Du-te doar la setările de sistem, pentru a partaja actualizări și securitate, unde există o secțiune "Short Windows Test". În ea, putem alege o cale de a primi actualizări. În mod evident, alegem "Treceți înainte la următoarea lansare Windows ".

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu