Principal » Internet » Puteți să vă eliberați Lumia datorită instrumentului Windows Phone International

Puteți să vă eliberați Lumia datorită instrumentului Windows Phone International

Internet : Puteți să vă eliberați Lumia datorită instrumentului Windows Phone International

Mobile cu Windows Phone va fi în cele din urmă capabil să fie -Martfons, dispozitive care rulează toate acestea, Youk va intenționa și pe deplin de către utilizator-admis. Datorită lucrării unui om, cunoscută pentru dezvoltatorii Forumxda sub Nick Heathcliff74, a fost creată instrumentul WindowsSphone International, care a deblocat pe cele mai multe modele de bootloader, vă oferă un privilegiu și chiar vă permite să încărcați atât propriile dvs., cât și comunitatea ROM.

Brusc telefonul Windows a devenit un sistem de mult bordeni. Folosind instrumentul Heathcliffe 'A74, nu numai vom instala propriul dvs. software, dar vă permit, de asemenea, să părăsiți nisipurile, să creați copii de rezervă pe telefon și să accesați sistemul de dispozitiv în modul de stocare.

Windows Phone Internals Introducere

Pachetul a inclus, de asemenea, SDK, datorită căruia aplicațiile autorului pe Windows Phone pot fi accesate cu ușurință la sistem și la registru. Cel mai important, instrumentul funcționează inverly cu toate telefoanele Microsoft, atât Zwindows Telefon 8.1 și Windows 10 Mobile.

Internavele Windows Phone - Creați un ROM personalizat cu acces la root

Acum rămâne doar de așteptat, cum cineva de pe telefon de la Windows va instala Debian, arătând că, de asemenea, Lumia poate fi mai mult decât un dispozitiv care nu numai că alege producătorul. Interesați de detaliile lucrătorilor suplimentari cu această realizare, vă invităm la Forumxda. Windows Phone Internes 1 instrument.0 este disponibil în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu