Principal » Internet » FREE BACKCHACK2.1.5

FREE BACKCHACK2.1.5

Internet : FREE BACKCHACK2.1.5

Mischief Free este o versiune gratuită și ușor dezbrăcată a programului de pictură necorespunzătoare, care a auzit "Canvas Infinite ". Zona pentru pictura nu are restricții, puteți să o mutați liber, să reduceți și să măriți.

Mischief Free este un program foarte simplu care funcționează excelent cu un comprimat de pene. Va lucra în mâinile sertarelor mai puțin exigente și cu schițe rapide. Un fapt interesant este abilitatea de a stabili transparența întregii ferestre, care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți fotografiile.

Desenele pot fi salvate în formatul responsabil pentru program. Este important faptul că aceste fișiere nu vor fi mari, în ciuda spațiului de lucru imens. După finalizarea lucrării, le puteți exporta într-una din formatele grafice populare.

În versiunea gratuită a programului, bineînțeles, caracteristica emblematică a răului, adică, nu există o zonă limitată pe care putem trage. La dispoziția dvs., avem o paletă de culori simple, 3 perii, 3 benzi de cauciuc corespunzătoare, tester de culori și unelte pentru deplasarea și mărirea spațiului de lucru.

În modul ecran complet, putem să faceți clic pe meniul programului sau pe butonul de pe o pene, puteți naviga, de asemenea, gesturi pe un ecran tactil sau un puzzle.

Recomandat
Lasă Un Comentariu