Principal » Internet » MIRC cu un decalaj serios. Pentru cei care o folosesc, se recomandă actualizarea rapidă

MIRC cu un decalaj serios. Pentru cei care o folosesc, se recomandă actualizarea rapidă

Internet : MIRC cu un decalaj serios. Pentru cei care o folosesc, se recomandă actualizarea rapidă

Înainte de Sie Slack, Messenger, și chiar Gadu-Gadu a fost foarte popular IRC. Chatul de internet releu, inventat în 1988, este unul dintre serviciile web mai vechi, permițând comunicarea textului în discuțiile de la 1 la 1 și pe canalele de grup, de asemenea, cu posibilitatea de moderare și atașare a botów.

Serviciul până în prezent este utilizat pentru comunicare în multe comunități. QuakeEenet încă mai funcționează, conceput pentru jucători din Quake 'A și mulți programatori open source utilizează canale pe rețeaua Freenode. Pentru conversațiile libere din Polonia, Ircnet a fost cel mai popular.

Eu scriu despre asta pentru că unul dintre cei mai populari clienți IRC-A are un decalaj serios și administratorii de rețea recomandă cât mai curând posibil. Este vorba despre programul MIRC - IRC-un client pentru Windows, dezvoltat din 1995. Utilizatorii din rețeaua Freenode au primit o notificare globală de la administratori:

[Comunică globală Bună tuturor, cei din tine folosind mIRC pentru a vă conecta ar trebui să se actualizeze cât mai curând posibil datorită afecțiunii de securitate 7.54 și mai jos; A se vedea // www.Mircu.COM / Știri.HTML pentru informații suplimentare

Toate versiunile clientului, în afara lansate pe 8 februarie 7.55, sunt în pericol. Există o vulnerabilitate de execuție a codului de la distanță, permițând executarea neautorizată a codului rău intenționat în situații specifice (CVE-2019-6453). Nu prea mult despre lucea în sine. Descrierile pe care le găsim în înregistrările de susceptibilitate nu spun practic nimic despre asta.

În plus, în MIRC 7.55 Au fost îmbunătățite câteva greșeli mai mici. Printre altele, problemele legate de comanda / Onotice, care nu a funcționat corect în anumite situații și prezintă poreclele oamenilor prezenți pe canal atunci când se alătură lui. Când curățați istoricul conversațiilor, dosarele goale vor fi de asemenea eliminate. Certificatele din fișierul de anulare au fost actualizate.Perm și suportul protocol IRCV3 au fost extinse.

MIRC 7.55 Cu remedierea rapidă se află în baza noastră de date pentru Windows.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu