Principal » Internet » Minitool Photo Recovery2.0

Minitool Photo Recovery2.0

Internet : Minitool Photo Recovery2.0

Minitool Photo Recovery este un instrument rapid și convenabil de utilizat pentru recuperarea multimedia pierdută. Contrar unui nume ușor înșelător, acesta vă permite să restaurați nu numai fotografii, ci și materiale video din toate tipurile de depozite de date (hard disk, media USB sau carduri de memorie).

Serviciul de programe, în ciuda lipsei versiunii lingvistice poloneze, este intuitivă și cu siguranță nu va satisface niciun fel de probleme pe oricine. Prin procesul de recuperare a fișierelor, un expert special este oferit de un expert special, în care definim un transportator cu date pierdute și tipuri de fișiere pe care am dori să le căutați. Ca rezultat, este afișat Recuperarea fotografiilor Minitol. O listă cu toate datele găsite defalcate în formatul fișierului. Chiar înainte de recuperarea fișierelor, putem vizualiza fotografiile și videoclipurile selectate.

Un mare avantaj al instrumentului descris este viteza și eficacitatea funcționării, precum și un număr mare de formate multimedia susținute. Ei vor găsi fișiere JPG, TIFF / TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, RAF, SR2, MR, DCR, WMF, DNG, ERF, RAW, MOV, MP4, M4A, 3GP, 3G2, WMV, ASF, FLAC, SWF, MP3, MP2, M2TS, MKV, MTS, WAV, FIA și multe altele.

Atenţie!

  • Versiunea de testare vă permite să recuperați multimedia cu o dimensiune totală de 200 MB.

Recomandat
Lasă Un Comentariu