Principal » Internet » Minestest

Minestest

Internet : Minestest

Minestest este o clonă minecrafta gratuită și multi-platformă, care oferă multe opțiuni distractive și vă permite să modificați jocul într-o varietate de moduri.

Din fereastra principală a ferestrei de mine redusă, alegem modul de joc preferat (NP. Creative), și decideți, de asemenea, dacă vrem să ne distrăm sau împreună cu alți oameni prin Internet. De asemenea, nu există nimic pentru a vă împiedica să ajustați setările la preferințele dvs. (inclusiv calitatea grafică), încărcați pachetele cu modificări suplimentare și modificări ale fanilor.

După începerea jocului de mine, nu este dificil să obțineți impresia că avem de-a face cu o copie a înregistrărilor Minecraft Beaming. Principiile jocului sunt identice cu studioul Mojang și, prin urmare, explorăm o lume mare, deschisă în care trebuie să obținem o varietate de materii prime, să punem clădiri și - în funcție de opțiunile de distracție selectate - experiență confruntați cu ciocnirile întâlnite. În joc, ar putea fi, de asemenea, un sistem extins de creare a articolelor noi folosind materiale găsite.

Minestest este adresat nu numai jucătorilor înșiși care caută o alternativă la Minecraft, ci și cei care doresc să-și încerce mâna în crearea de moduri la titlul descris.

Recomandat
Lasă Un Comentariu