Principal » Windows » Minecraft: Windows 10 Edition1.2.3

Minecraft: Windows 10 Edition1.2.3

Windows  : Minecraft: Windows 10 Edition1.2.3

Minecraft este un client al unui joc de nisip foarte popular sau o lume virtuală în care jucătorul trebuie să-l cunoască, să se miște și să-l transforme în funcție de propria sa idee. Nu există nicio sarcină specifică aici, deși poate încerca să obțină realizări.

Lumea Minecraft a fost făcută din cuburi, reflectând diverse materii prime. Jucătorul le poate acumula, a crea unelte și materiale proprii, doar alegerea direcției de dezvoltare. Uneori va trebui să lupte cu un duel cu personaje întâlnite, animale sau monștri, dar ei nu sunt întotdeauna ostili la eroul nostru. Sunt posibile diferite interacțiuni, inclusiv comerțul.

Există un ciclu zilnic și fenomene atmosferice în lumea virtuală, iar harta nelimitată este formată din diferite terenuri. Viața în joc se poate aprinde atât suprafața cât și subteranul.

Playerul poate alege modul: supraviețuire (caracterul trebuie să aibă grijă de sănătatea și achiziția de alimente), creativitate (Rebuks de sănătate, jucătorul poate zbura, resursele sunt nelimitate) și altele. Modul hardcore, de exemplu, seamănă cu supraviețuirea, dar mult mai ușor de a muri în ea. Minecraft oferă, de asemenea, un gameplay de rețea.

Minecraft poate fi testat prin descărcarea versiunii Java exigente. Puteți juca în ea într-o singură lume pentru câteva zile de joc (aproximativ 2 ore din timp real).

Recomandat
Lasă Un Comentariu