Principal » Internet » Minecraft pe Windows va începe fără a instala Java

Minecraft pe Windows va începe fără a instala Java

Internet : Minecraft pe Windows va începe fără a instala Java

Minecraft este probabil cel mai popular din lume din lume în Java - în lumea sa deschisă, 100 de milioane de utilizatori înregistrați sunt deja distrați. Câți dintre ei, singurul Minecraft a descărcat și a instalat versiunea oficială a mediului de Java - probabil că nimeni nu știe acest lucru. Domicrosoft aparținând unui producător Minecraft, Mojang Studio, a decis să ajungă pentru Windows, pentru a facilita viața și să le salvați pentru a face un contact mai apropiat cu Oracle „Un software.

Am auzit despre lucrarea de pe noul lansator Minecraft în urmă cu două luni. Apoi, Developerul Cheetbone a invitat o reddita să se alăture testelor sale. Noul launchermed pentru a elimina m.în. Un ecran alb de încărcare, este mai bine să se ocupe de ele și care este cel mai interesant, nu are nevoie de o instalare anterioară.

Jocul, desigur, nu a fost prescris pe Windows, mai rulează în JRE. Cu toate acestea, noul lansator care investighează punerea în funcțiune în dosar rulează cu Minecraft. În cazul utilizatorilor Tydsztosób nu primesc nimic care să nu fie inutil, problema problemei plug-in-ului Java.

Folosind un nou lansator, ei pot, de asemenea, asigurați-vă să tratați cel mai optim mediul. O mare parte a șirului utilizează sisteme Java pe 32 de biți, nu o idee specială ce cu aceste versiuni JREA JRE în toate. Sellbone asigură că în multe scenarii Wersja64-biți funcționează mult mai bine decât implicit oferit przezoracle 32-bit - și asta este ceea ce va obține.

Doar un nou lansator va avea grijă de actualizarea regulată JRE, permite în special diseminarea Java 8, până în prezent utilizarea unui procent mic de jucători. Potrivit lui Beelbone 'și modificările în Java 8 măresc eficiența atât a graficului, cât și a altor mermanisme ale jocului.

Până în prezent, noul lansator este disponibil numai pentru Windows (descărcați Gomożecie de software-ul nostru de baze de date), dar în cadrul câtorva Najbliższychmiesięcy ar trebui să apară într-o versiune pentru OS X. Despre versiunea pentru Linuxalic, nu puteți auzi nimic, dar nu ar trebui să existe o problemă - sistemul de management al pachetelor în majoritatea linuxurilor va face ca utilizatorii să utilizeze cea mai recentă versiune JRE compatibilă cu sistemul.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu