Principal » Internet » Minecraft va primi streaming-ul încorporat. Spectatorii pot schimba jocul!

Minecraft va primi streaming-ul încorporat. Spectatorii pot schimba jocul!

Internet : Minecraft va primi streaming-ul încorporat. Spectatorii pot schimba jocul!

Streamingul de jocuri în Minecraft va fi mai ușor decât oricând. Versiunea 1.2.5 Beta Minecraft pentru Windows 10 și Android a fost integrat cu platforma mixerului, pe care poți să-l conduci direct de la jocuri, de asemenea în grup și să vorbești cu vizionarea.

În Beta Minecraft, veți putea rula pe mixer direct din joc. Integrarea profundă este următorul pas după ce mixerul a creat aplicație (Android, iOS), permițându-vă să începeți cu ușurință streaming și să păstrați contactul cu vizionarea într-un mod complet diferit decât YouTube sau Twitch. Pe mixer puteți chiar să fluiați într-un grup de 4 persoane folosind diferite platforme.

În urma unei lovituri către Creatorul Mixerului, ei au decis că unele dintre elementele de joc ar fi interactive din punctul de vedere al vizualizării. De exemplu, veți putea utiliza comanda / mixerul pentru a permite spectatorilor să decidă ce obiecte de schimbare vor fi introduse în joc (detalii pot fi găsite pe blogul mixerului). Vizitatorii vor vedea butoanele pentru a alege opțiunea dorită și pentru a chema creaturile, obstacolele sau schimbarea vremii. Limitarea este doar un jucător de fantezie în Minecraft, iar creativitatea lor nu lipsește.

Platforma mixerului va fi, desigur, limitată numai la minecraft. Cu API-ul ei vor putea să folosească creatorii altor jocuri pentru a vă permite să jucați un nivel complet nou. Streamingul poate controla ceea ce se întâmplă pe canalele lor, în timp ce spectatorii vor avea o influență reală asupra jocului. În plus față de Mojang, Jocurile Tell și Tripwire folosesc, de asemenea, elemente interactive ale mixerului.

Integrarea cu un mixer va merge la o Minecraft stabile pe diferite platforme la sfârșitul anului. Mixerul creează aplicația va fi necesară în continuare pe Android și iOS. De asemenea, va fi un mod pentru versiunea Java a Minecraft.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu