Principal » Internet » Minecraft pentru Windows 10 vă va permite să jucați împotriva smartphone-urilor

Minecraft pentru Windows 10 vă va permite să jucați împotriva smartphone-urilor

Internet : Minecraft pentru Windows 10 vă va permite să jucați împotriva smartphone-urilor

Microsoft pregătește actualizările Minecraft pentru Windows 10 și pentru dispozitivele mobile cunoscute sub numele de Pocket Edition. Planurile intenționează să ofere jocuri comune între utilizatorii computerelor, tabletelor și smartphone-urilor într-o rețea locală și alte câteva îmbunătățiri.

Minecraft: Ediția Windows 10 este încă în faza de testare. După cea mai apropiată actualizare, el va sprijini gameplay-ul pentru maximum cinci jucători care se vor conecta prin Xbox Live de la orice dispozitiv. Veți putea, de asemenea, să puteți juca pe un cinci cu utilizatorii Minecraft pentru Windows 10 și pentru dispozitivele mobile, indiferent de sistemul de operare (Windows Phone, IOS și Android), dar numai pe rețeaua locală. În plus, vor exista o mulțime de obiecte noi pentru a construi, lichide pentru ajutor și creaturi noi, cum ar fi rafturile și ochelurile. Indiferent de care versiunea jocului va funcționa în prezent, veți putea să vă îmbunătățiți articolele cu tabele speciale activate.

Versiunea "Pocket-Pocket " a primit noi comenzi de atingere, posibilitatea de fenomene de târâre și de funcționare și noi. Datorită acestui lucru, nu trebuie să jucați în ploaie, care întotdeauna cade vertical și zăpadă, care nu creează o zăpadă;).

Abilitatea de a juca Interplatform pentru moment va fi limitată la rețeaua locală. Această soluție nu este perfectă, dar familiile în care mai mulți membri "a atins " în acest joc popular, vor respira cu siguranță un oftat de relief - în cele din urmă Câțiva oameni vor putea juca pe dispozitivele lor preferate.

Este demn de remarcat aici că nu există planuri de adaptare la rețeaua locală care necesită versiunea Java a Minecraft pentru Windows și OS X. Cu aceste versiuni nu sunt, de asemenea, state compatibile și salvate din versiunile mobile și Windows 10.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu