Principal » Internet » Minecraft din ce în ce mai popular printre cartografi și geologi

Minecraft din ce în ce mai popular printre cartografi și geologi

Internet : Minecraft din ce în ce mai popular printre cartografi și geologi

Minecraft lui a fost mult timp de când sa dovedit a fi un instrument de mare creator, nu numai dacă te distrezi cu prietenii în construit împreună, dar, de asemenea, juca locații bine cunoscute într-o formă unghiulară. Am avut deja peisaje direct din joc serie de tronuri, Minas Tirith de Domnul Inele sau Fortificatii vului de Anime Atac pe Titan, dar titlul plătit, de asemenea, atenția organizațiilor grave, care se ocupă cu hărți ale globului. Sondajul britanic al Consiliului Geologic a pus la dispoziție pentru a descărca Marea Britanie de la Bloczków.

Păi, asociați că Anglia sa mutat deja la Minecraft. La sfârșitul anului trecut, Ordnance Survey a lansat un proces de reflecție rustic peste 220,000 km pătrați din zonele reale, complexe de la 22 de miliarde de hexagoane pentru a dovedi că nimeni nu știe mai bine țara lui Shakespeare decât ea. Dacă Przyjrzelibyśmy este literalmente din interior, este o nouă propunere sub formă de hărți ale BGS, totuși, este imbatabilă. Acesta a fost concentrat nu numai pe teren, dar, de asemenea, la un model geologic precis. Cu alte cuvinte, lovindu-ne mai multe despre suprafețele pe care le-am întâlni, de fapt.

Totul este în mod natural ușor contractual, deoarece la diferite adâncimi găsește diferite substraturi în lumea reală din lumea reală. Mineral, dar și un model simplificat este impresionant. Nu fără semnificație Aici a fost disponibilitatea unei mase de diferite blocuri cu proprietăți și aspect diferite în Minecraft în sine. Britanicii din proiectul lor au folosit în principal nisip, pământ și pietre, dar nu uită deși restaurarea vizuală a drumurilor de diferite trotuări (prin urmare, Diamond sau Drumuri Emerald, care, din nefericire, în zadar, să ne caute într-adevăr).

New Minecraft Marea Britanie ocupă aproape 5,5 GB și pentru a alerga în afara jocului jocului necesită un memoriu de 4 GB pentru a vă putea încărca memoria. Instalarea este o chestiune de aruncare a fișierelor în dosarul corespunzător. Pentru a facilita ca jucătorii să se deplaseze în jurul zonei enorme, sondajul geologic britanic a pregătit o hartă specială cu un Google, facilitând în lume și teleportare în cadrul coordonatelor indicate. În cele din urmă, este peste 12.000 de kilometri de țărmul însuși...

Londra este undeva aici...

În deplasarea țării în Minecraft, de exemplu, feluri de mâncare, care au dus la, printre altele, intră în zonele sale digitale ale trupelor americane și o așezare mândră de steaguri spre stânga și la dreapta. Ar fi frumos, totuși, odată aștepta o modalitate exactă în Polonia într-o lovitură foarte unghiulară. Cine va face provocări?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu