Principal » Windows » Minecraft Classic

Minecraft Classic

Windows  : Minecraft Classic

Minecraft Classic sau Minecraft în browser. Aceasta este o versiune specială a unui joc de cult care nu necesită instalare. Putem rula prin Firefox, Opera, Google Chrome sau orice alt program care permite utilizarea internetului.

Minecraft gratuit!

Din cauza Minecraft Classic, obținem un mecanic bine-cunoscut pentru gameplay, dar, după tot ce trebuie să vă amintiți că trebuie să ne ocupăm de o versiune punctuată a loviturii. Autorii au împărtășit doar 32 de tipuri de blocuri. În același timp, ei s-au asigurat că jucătorii s-ar putea simți ca în 2009, motiv pentru care Minecraft Classic conține greșeli cunoscute din această versiune a jocului. Completând totul este o interfață de utilizator clasică, mai puțin intuitivă.

Cum se joacă într-o Minecraft gratuit?

Minecraft Classic este disponibil la // clasic.Minecraft.Net Running Acest site va fi automat transferat în ecranul principal al jocului. Vom primi un link către gazda dvs. pentru a le împărtăși cu un maxim de nouă alți jucători și le vom invita să joace în modul multiplayer. Desigur, nimic nu vă împiedică să jucați pe Minecraft Classic.

Este demn de remarcat faptul că Minecraft Classic a făcut debutul în jurul celei de-a 10-a aniversări a producției create de Studio Mojant inițial aparținând lui Markus "Notcha " Persus (în prezent este proprietatea Microsoft).

Minecraft Classic - Caracteristici:

  • Versiunea gratuită a loviturilor disponibile într-un browser web
  • Ediția specială lansată cu ocazia celei de-a 10-a aniversări a Minecraft
  • Include 32 de tipuri de blocuri, erori originale și interfață clasică de utilizator
  • Oferă un mod pentru unul și mulți jucători
  • Posibilitatea de testare gratuită a unuia dintre cele mai populare jocuri din istorie

Recomandat
Lasă Un Comentariu