Principal » Internet » mimind2.15

mimind2.15

Internet : mimind2.15

Mimind este un instrument pentru a face o hartă a gândurilor care se dovedesc a fi extrem de utile atât în ​​timpul învățării, cât și în planificarea unei varietăți de activități.

Programul este disponibil sub forma unui expert clar și ușor de utilizat pentru pregătirea rapidă a hărții gândirii. Datorită acestuia, o vom crea în doar o duzină de secunde, iar când apare nevoia, vom extinde proiectul în consecință, plasând nori, linii și forme suplimentare în ea (de ex. Dreptunghiuri sau cercuri) care conțin informații utile.

Mimind conține câteva șabloane implicite (întunecate și luminoase), iar dacă aspectul final al hărții gândirii nu va satisface așteptările noastre, putem schimba întotdeauna haina grafică. Există, de asemenea, o opțiune de a anula operațiunile efectuate recent, astfel încât să putem vedea dacă vrem să introducem, ei se vor potrivi cu munca noastră.

Este demn de remarcat faptul că Mimind vă permite să exportați harta gândurilor la formatele grafice (JPEG / JPG, PNG, TGA, BMP), PDF, documente text și fișiere XML. De asemenea, putem crea o copie de rezervă și o putem păstra pe Internet.

Recomandat
Lasă Un Comentariu