Principal » Android » Microunde - ceea ce este important atunci când alegeți?

Microunde - ceea ce este important atunci când alegeți?

Android  : Microunde - ceea ce este important atunci când alegeți?

Odată ce cuptorul cu microunde a fost într-un anumit sens un lux disponibil pentru puține, scumpe și, conform unor, nesănătoase. Astăzi, stereotipurile sunt supuse unor rațiuni, în timp ce prețurile ridicate au intrat în uitare. Deci, ce să acorde o atenție atunci când aleg un astfel de dispozitiv?

Capacitate

În plus față de stabilirea limitei superioare a bugetului, capacitatea ar trebui să fie al doilea criteriu de selecție. Acest lucru depinde de acest lucru sau cuptorul cu microunde va îndeplini sarcina sau dacă acesta va fi un alt echipament neutilizate și inutile în bucătărie. Aragazul prea mic nu va putea să se potrivească cu o cină pentru întreaga familie, o pizza mare sau un pui de a dezgheț.

Să ne amintim că funcționează în două direcții. O mulțime de spațiu în bucătărie poate ocupa un dispozitiv mare. Mai mult, atunci când unul sau maxim doi oameni vor folosi dispozitivul, o zonă mare va fi pur și simplu irosită. Un lucru este sigur - trebuie să alegeți dimensiunea la opțiunile spațiale și aplicațiile potențiale viitoare.

Putere

Acesta este un alt parametru care merită în minte. Unii cred că cu cât este mai mică puterea, eficiența energetică mai mare. Această eroare! Puterea scăzută face ca încălzirea vaselor să dureze mai mult, alimentele pot fi, prin urmare, uscate și nepalabile. Puterea mai mare, totuși, face ca vasul să fie mai rapid, menținând mai multe valori nutriționale. Același lucru se aplică nu numai funcției de bază sau cu microunde, ci și unui grătar.

grătar

Grătar. Un mare plus față de un cuptor cu microunde este funcția gratar. Permite, printre altele, să facă întuneric delicios, cârnați, caserole sau pizza crocantă. Alegem un grătar ceramic și tradițional. Primul se încălzește mult mai rapid este mai eficient și de obicei oferă mai multă putere. Cu cât este mai mare puterea, încălzirea și posibilitățile mai rapide, deși aici ar trebui să aveți grijă să nu prindeți mâncăruri.

Control

Mama sau controlul electronic pentru a alege de la. În prezent, în majoritatea cazurilor, avem de-a face cu controlul electronic, atât prin intermediul unui buton, cât și prin intermediul butoanelor convenabile. Timpul de lucru, programul selectat etc. Acesta este prezentat pe un afișaj lizibil, ceea ce facilitează în mod semnificativ utilizarea dispozitivului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu