Principal » Internet » Puternic, sau un jucător autonom. Regrese avem nevoie?

Puternic, sau un jucător autonom. Regrese avem nevoie?

Internet : Puternic, sau un jucător autonom. Regrese avem nevoie?

La Kickstarter, marele popularitate câștigă o colecție de fonduri pentru music player puternic. 28 de zile a rămas până la sfârșitul colecției, și aproape 71000 au fost deja colectate. Dolari de la două sute necesare pentru implementare. Conceptul se bazează pe o idee destul de perversă care, pe de o parte, se poate bucura de mai mulți entuziaști de muzică conservatoare, iar pe de altă parte, cheamă zâmbetele înjunghiere. Mighty este un prim jucător autonom care vă permite să utilizați Spirify.

Intoarce-te?

Spotify are clienții săi în principiu pe toate sistemele de operare populare, acest lucru se aplică atât dispozitivului mobil, cât și pentru PC. Este dificil să se determine că aplicația a făcut orice problemă: Chiar dacă ergonomia este departe de a fi ideală, aplicația Spotify nu atârnă, nu este deosebit de teribil.

Prin urmare, apare întrebarea: În ce scop, cumpărați un dispozitiv separat și autonom care va umple aceleași funcții ca și aplicația mobilă de pe telefonul smartphone?

Răspunsul puternic de designer nu este deosebit de sofisticat sau convingător: jucătorul intenționat să fie pentru "Active ", care practică tot felul de sport sunt reticente să se uite la ideea de a purta smartphone-uri de 6 inci ale căror cădere pe o suprafață de beton de la o suprafață de beton O înălțime de 1,5 m poate le deteriora permanent. Este, de asemenea, dificil de spus să schimbați melodia sau navigarea pe director în timpul executării aparținea celor mai plăcute experiențe.

Soluția trebuie să fie puternică, ceea ce seamănă cu structura și dimensiunea shuffle iPod, inclusiv beneficiile butoanelor fizice. Cu toate acestea, diferența este că Apple Player nu acceptă Spotify sau orice alt serviciu muzical. Și este dificil să refuzați accesul cu ușurință la milioane de melodii din biblioteca de strâmtoare fără a fi nevoie de achiziții anterioare și de fișiere de trimitere dureroase la dispozitiv.

Nu numai pentru activ

Acest argument este într-un anumit sens justificat, poate fi văzut, totuși, un alt potențial care rezultă din faptul că jucătorul este foarte specializat și lipsit de caracteristici suplimentare și integrare cu rețelele sociale prin care tot mai multe ori ne este frică să privim frigiderul. Literalmente.

Dispozitivul se conectează la un Bluetooth cu un smartphone, statele cu un cont Spotify, iar utilizatorul gestionează care albume sau liste de redare vor fi sincronizate cu dispozitivul. Din acest punct, smartphone-ul poate fi lăsat acasă singur și mergeți la o plimbare sau antrenament numai în compania muzicii, nu notificări, mesaje și mesaje.

Dispozitivul are un dezavantaj imens sub forma unei posibilități de vizualizare a directorului după conectarea la Wi-Fi, deoarece nu este echipată cu un afișaj. Acest lucru înseamnă, de facto, că întregul menționat anterior procesului de descărcare de muzică, de exemplu,. IPod-ul diferă în acest caz numai faptul că sincronizarea are loc mai repede.

Utilizatorul are intregul catalog Spotify, care, cu toate acestea, este un avantaj imens peste jucătorii tradiționale fișiere mp3. Prin urmare, trebuie să recunosc că Migthy este un dispozitiv ciudat la stadiul de ipoteze sale. Cu toate acestea, poate fi deosebit de interesant pentru persoanele a căror reticență se potrivește cu următoarea fotografie din târgul MWC din acest an.

Este greu să argumenteze că Mighty este un regres, care poate fi chiar inutilă. Pe de altă parte, oferă entuziaștii muzicali ceea ce nu vor primi niciodată să utilizeze Spotify de pe telefonul dvs. smartphone: Abilitatea de a se concentra complet pe muzica în sine și, în același timp, ușor (deși nu direct) la un director multi-milion.

Fără caracteristică suplimentară să se oprească din lume pentru o clipă, totuși, rămâne o întrebare deschisă, cu toate acestea, dacă chiar și astăzi cineva interesat de astfel de oportunități va fi, în special pentru prețul de 80 de dolari SUA.

Programe

Actualizări actualizează lucruri noi. Vezi mai mult> Felietonest

Recomandat
Lasă Un Comentariu