Principal » Internet » Un rezident al Szczecin "câștigat " prin Internet 54 mii. zloti. El se confruntă cu 8 ani în închisoare

Un rezident al Szczecin "câștigat " prin Internet 54 mii. zloti. El se confruntă cu 8 ani în închisoare

Internet : Un rezident al Szczecin

În vârstă de 33 de ani din Szczecin a fost arestat timp de 3 luni după ce a îmbogățit cu 54 de mii de zloți printr-o colecție de bani falsă, online. Fondurile trebuiau să lovească contul familiei rănite într-un incendiu, dar în practică a fost doar "momeală ".

Comanda de poliție de capital a informat despre detaliile cazului. După cum se dovedește, un rezident al Szczecin a fost acela de a crea o colecție de bani falsă pe Internet, pe baza informațiilor de la acțiuni autentice de acest fel. Printre altele, el a folosit descrieri care sugerează necesitatea de a colecta fonduri suplimentare pentru tratamentul copiilor bolnavi sau cum în acest caz - să sprijine o familie care și-a pierdut lucrurile într-un incendiu.

După cum informează poliția, omul a creat site-uri fictive într-o manieră profesională, ceea ce le-a împiedicat diagnosticul, în special cei care doresc să susțină numai colecția teoretic caritabilă. În cazul descris, omul însuși a trimis oamenilor să susțină acțiunile prin e-mail. Mulți oameni au fost convinși. În acest fel, omul a îmbogățit peste 54 de mii de zloți.

În cooperare cu Cert Polska, ofițerii de poliție au reușit, de asemenea, să determine detaliile altor fraude similare, în care câteva sute de persoane sunt deja rănite. După cum se dovedește, de 33 de ani de la Szczecin a fondat un total de 19 recuperări similare pe Internet, din care influența din 2019 la 2021 a devenit o sursă de întreținere pentru el. Locuitorul Szczecin a fost acuzat de fraudă și se confruntă cu maxim 8 ani de închisoare.

Programe

Actualizări. Știri. Vezi mai multe> SecurityNetNet-Dimensiuni

Recomandat
Lasă Un Comentariu