Principal » Internet » Apartamente de închiriat fără depozit. Proiect nou al companiei poloneze Rezuro

Apartamente de închiriat fără depozit. Proiect nou al companiei poloneze Rezuro

Internet : Apartamente de închiriat fără depozit. Proiect nou al companiei poloneze Rezuro

Rezuro a creat un serviciu online cu același nume, al cărui obiectiv principal este de a ajuta m.în. Elevii și angajații în găsirea unui Lokum dorit. Portalul combină chiriașii verificați cu gazde și managerii imobiliari, oferind închirieri pe termen mediu, cu posibilitatea de așezare săptămânală. Cel mai important, toate anunțurile de pe site sunt fără cauțiune.

Închirierea unui apartament fără un depozit este o soluție care va fi interesat de oricine care caută temporar lor „patru unghiuri “. Ei cunosc acest jurek Przemek și Marcin Inventes, fondatorii site-ului Rezoro, care a fost deja salutat de Polonia Airbnb (un portal de internet popular pentru închirierea de apartamente de la persoane fizice). În proiectul concetățenilor noștri, el a investit Fondul Polonez-American Smok.

Rezor Creatorii sunt convinși că cererea de locuințe în formula oferită de aceștia va crește rapid. Având în vedere experiența lor de afaceri, trebuie să recunoașteți că au un nas pentru investiții de succes. A fost Jurek și Inviecki care erau creatori ai site-ului Lavito.PL, pentru rezervare vizite la un coafor sau într-un salon de înfrumusețare. Portalul din 2018 a fost cumpărat de Boxy.

Rezor - răspunsul la criza legată de pandemia

Pornirea până acum vă dezvoltă aripile în Varșovia, oferind în principal camere de închiriat. În câteva luni de la începerea operațiunilor, câțiva sute de chiriași au beneficiat deja de site. Utilizatorii portalului Rezoro sunt în primul rând tineri muncitori fizici și studenți.

  • Împreună cu izbucnirea pandemiei, piața de închiriere sa schimbat. În același timp, criza a provocat că mulți tineri nu își pot permite să semneze un contract pe termen lung. Anterior, chiria în perioada de la 30 de zile la an a fost îndreptată în principal către Expatus, consultanți care lucrează la proiecte și studenți străini. Le oferim o soluție sub forma unei platforme pentru închirierea de apartamente mobilate și camere pentru câteva săptămâni sau luni, fără datorii pe termen lung - Explică invitarea, citat de un serviciu digital.EN.

Cum să informați creatorii site-ului web, Rezuro permite chiriașilor să găsească și să angajeze un complet online. Platforma se îngrijește de siguranța ambelor părți, m.în. Verificarea chiriașilor și oferind, de asemenea, plăți online în care portalul a stabilit cooperarea cu Twistero.

Interesant, chiriași va fi în curând posibilitatea de a utiliza opțiunea de plată amânată. Fondatorii lui Rezoro explică faptul că, în acest fel, întârzierile în remunerație sau pauzele pe termen scurt la locul de muncă nu vor constitui motivul demisiei de la închiriere.

Planuri de fondare ambițioase Rezuro

Creatorii site-ului vă informează Aproximativ 90%. Clienții Rezuro închiriază o cameră într-o zi de completarea formularului de rezervare. - Generația actuală de studenți și lucrători tineri sunt ridicate pe platforme precum Uber, delicios.En sau băieți, și așteaptă servicii de clic-de-chirie. Cu toate acestea, amploarea pieței de închiriere și fragmentarea acestuia înseamnă că procesul de digitizare are loc aici mult mai lent decât pentru hoteluri - interpreți invitați, citat de portalul digital.EN.

Potrivit estimărilor Rezoro, Camerele de închiriat în Polonia numără cel puțin 100.000. obiecte și încă cresc. Potrivit lui Przemysław Jurka, schimbările de pe piața forței de muncă native afectează acest lucru (la care mii de tineri din toată Europa Centrală și de Est), prețurile de proprietate în creștere și sunt unite în fiecare an).

Fondatorii platformei sunt de planificare pentru a dobândi și a cotei de câteva mii de camere din Polonia până la sfârșitul anului. Ei nu ascund că, de asemenea, se gândesc la creșterea piețelor externe.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internetbizii

Recomandat
Lasă Un Comentariu