Principal » Internet » Microsoft va face un scanner 3D de la fiecare telefon

Microsoft va face un scanner 3D de la fiecare telefon

Internet : Microsoft va face un scanner 3D de la fiecare telefon

pași recente ale Microsoft arată în mod clar că societatea este interesată de scanare și imprimare spațială. Microsoft nu numai că dorește să reconstruiască metoda de distribuire a modelelor, ci și să difuzeze scanarea obiectelor care sunt în jurul nostru.

Echipa Microsoft Research a dezvoltat o aplicație mobilă care poate oferi tuturor posibilitatea de a construi modele bazate pe obiecte. Este important faptul că nu va fi nevoie de echipamente specializate pentru acest lucru, ci doar un smartphone.

MobileFusion: Creați scanări 3D cu telefonul mobil

Detaliile pot fi găsite în publicația Peter Ondrúška, care lucrează în Departamentul de Dezvoltare Microsoft și se pregătesc să achiziționeze un titlu științific la Universitatea din Oxford. Au lucrat cu pushmeet kohli și Shahram Izadi, care au câștigat deja experiență cu un proiect similar - Fusion Kinect.

Sistemul vă permite să faceți ceva similar cu fotografia, numai că acesta este un obiect tridimensional complet.
- Da, Ondrúška a descris ideea lui

Spre deosebire de alte scanere 3D mobile, mobileFuzia nu necesită periferi externi, senzori speciali pe telefon sau conexiune la Internet. Logarea datelor și prelucrarea datelor au loc cu ajutorul unei puteri de computere a smartphone-urilor, adesea nu atât de mică, deloc. Modelul este construit în timp real, în fotografierea camerei și ca aplicația obține mai multe date, câștiguri mai multe detalii.

Într-un sens, mobilefusionul este succesorul fuziunii Kinect. Ondruúška visat că scanarea 3D a fost publică și ușor de a face toată lumea capabil să pregătească un model pentru imprimare. De aceea a decis să nu utilizeze accesorii suplimentare (structura, iSense), WiFi (123d Catch) sau smartphone-uri speciale, cum ar fi Proiectul Tango. Proiectul folosește ceva care aproape toată lumea are întotdeauna cu dvs. - un smartphone cu o cameră foto.

Din prezentarea partajată de Microsoft se pare că cererea în 20-30 de secunde generează un model de obiect colorat, dar departe de exactitatea celor create de dispozitive specializate. Cu siguranță nu putem conta pe faptul că va fi capabil să facă minuni pe baza unor fotografii luate cu un smartphone pentru PLN 400, dar încă mai puteți îmbunătăți foarte mult.

MobileFusion este acum optimizat și gata pentru a rula pe diferite sisteme de operare (Windows Phone, IOS, Android). Oportunitățile sale de "lustruire" și optimizare vor putea să vadă în luna octombrie, în cadrul Conferinței Internaționale Ismar (Simpozion Internațional privind realitatea mixtă și augmentată).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu