Principal » Internet » Microsoft vă încurajează să încercați cu-RTC-Web

Microsoft vă încurajează să încercați cu-RTC-Web

Internet : Microsoft vă încurajează să încercați cu-RTC-Web

Microsoft stă înainte de a nu o provocare - compania dorește să convingă Consorțiul Web (W3C) pentru a accepta standardul Cu-RTC-Web (personalizabil, omniprezent de comunicare în timp real), care vă permite să efectuați discuții în timp real printr-un browser web. Pentru a vă încuraja să vă familiarizați cu posibilitățile sale, compania a prezentat un prototip care vă permite să comunicați utilizatorii de browsere diferite - în acest caz Chrome pentru Mac OS X și Internet Explorer 10 pentru Windows.

Cu-RTC-Web este o alternativă la standardul WebRTC pe care organizația W3C a funcționat de aproape doi ani. Raportate în august 2012. Propunerea a fost primită destul de pozitiv, dar au existat temeri din schimbări radicale în legătură cu WebRTC, care de mulți oameni sunt considerați aproape finalizați. Nu este un secret că soluția actuală (Protocolul WebRTC și specificația API) este departe de a completa și necesită modificări și clarificări semnificative înainte de a deveni un standard oficial - spune Microsoft.

Cu reticență la Cu-RTC-Web se referă la m.în. Google și Mozilla ale căror browsere oferă deja suport pentru WebRTC. Todd Simpson, șeful inovării Mozilla, consideră că lucrul la acest nivel standard într-un ritm permanent și în acest an ar trebui să vedem multe aplicații care o vor folosi. Giant de la Redmond, totuși, indică faptul că, deși WebRTC a implementat deja browserele Chrome 21 și Firefox 18, ambele permit comunicarea numai cu utilizatorii aceluiași program. De aceea, Michael Champion de la Microsoft convinse că, în loc să încerce să repare acest dezavantaj, va reveni un pas în lucrarea de la standardizare, utilizați CU-RTC-Web și o acceptă în mod oficial.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe>

Recomandat
Lasă Un Comentariu