Principal » Internet » Microsoft va cumpăra o aplicație chineză Tiktok? Donald Trump ar dori cu adevărat acest lucru

Microsoft va cumpăra o aplicație chineză Tiktok? Donald Trump ar dori cu adevărat acest lucru

Internet : Microsoft va cumpăra o aplicație chineză Tiktok? Donald Trump ar dori cu adevărat acest lucru

Satya Nadella confirmă interesul pentru cumpărarea aplicației Tiktok. Zvonurile anterioare s-au dovedit a fi adevărate, ceea ce confirmă intrarea pe blogul Microsoft. Compania CEO a vorbit despre acest subiect cu președintele american, Donald Trump.

Disputa lui Tiktoke durează aproape o lună. A început foarte mult mai devreme, dar este începutul lunii iulie, secretarul american, Mike Pompeo, a recunoscut oficial că este considerat un astfel de scenariu. Motivul a fost de a fi multe îndoieli cu privire la confidențialitatea utilizatorilor. Americanii vrut să blocheze aplicația chineză, iar ultimele zile au arătat că acestea nu au fost cuvintele aruncate pe vânt. Donald Trump a declarat că "semn un regulament poate chiar mâine".

Facebook Incans. Cu câteva zile în urmă au lansat o campanie a cărei scop este convingerea de a se deplasa la Tiktokerów Instagrama. Creatorii aplicației trebuie să introducă o nouă funcție "Tamburi Instagram ", care se vor adapta sau mai degrabă o copie a producției muzicale.și apoi tiktoka înălțimile popularității. Așa cum au stabilit jurnaliștii Wall Street Journal, la "credințe " ale celor mai cunoscuți utilizatori de site-uri, suma potrivită a banilor a fost numită.

Lupta pentru luptele Tiktokok - Facebook, dar Microsoft este chiar mai multă luptă

Doar 30 de milioane de locuitori ai Statelor Unite sunt utilizați în prezent de la Ticto. Doar pentru că numărul total al cererii de utilizatori activi este de 800 de milioane pe lună. De la mass-media sociale din întreaga lume, 3,81 miliarde de oameni folosesc, și, prin urmare, o mare parte și de fapt o piață foarte caldă. Aplicația se dezvoltă încă și oferă profituri uriașe în viitor. Cu siguranță, totuși, va costa foarte mult dacă chinezii vor decide să-l vândă deloc. Ea "Euro-nes ", muzica.Ly, au cumpărat pentru 1 miliard de dolari. Aplicația a avut apoi 200 de milioane de utilizatori înregistrați, Și astăzi acest număr este de zece ori mai mare.

Așa cum am citit pe blogul Microsoft, "compania apreciază pe deplin importanța președintelui preocupărilor. De asemenea, sunt de acord să cumpere tiktoka supus unei revizuiri complete a securității și să asigure beneficii economice adecvate Statelor Unite, inclusiv Departamentul Statelor Unite al Trezoreriei (...) Continuați rapid la discuții cu aplicația proprietarilor Tiktoko - cu etanșarea companiei. Vino la faptul că, în câteva săptămâni, cel târziu la 15 septembrie 2020 ani ".

Microsoft subliniază în mod clar că vede potențialul de a spori forțele economice din SUA. Compania vede posibilitatea câștigurilor și este evidentă. Există doar o întrebare dacă bytedance va dori să vândă Tiktok nu utilizatorilor pierde din Statele Unite ale Americii? Destinatarii sunt de numai 30 de milioane pe lună, iar creatorii de conținut popular nu lipsesc în întreaga lume. Pe o scară de 800 de milioane de utilizatori, compania chineză nu poate prelua amenințările guvernului SUA. Cu toate acestea, există o soluție diferită.

Până în prezent, etanșarea a fost de acord să vândă doar o parte din aplicația lor. Este vorba despre crearea a 10.000 de locuri de muncă în Statele Unite. Această echipă imensă se va ocupa de administrația și securitatea datelor, numai utilizatorii din Statele Unite. În plus, discuțiile dintre Microsoft și etanșarea la crearea unui astfel de departament au fost efectuate înainte de amenințările guvernului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu