Principal » Internet » Microsoft câștigă un alt proces cu Motorola

Microsoft câștigă un alt proces cu Motorola

Internet : Microsoft câștigă un alt proces cu Motorola

Cazul Microsoft și Motorola este un război nesfârșit pentru brevete. Google, sub coperta unui fost gigantic de dispozitive mobile, temerile legate de blocarea vânzărilor Xbox 360 și a altor produse Microsoft. În luna mai, nu a fost posibilă întreruperea consolei în SUA. Cu toate acestea, cu câteva zile mai devreme, instanța germană a emis o decizie de a bloca vânzarea de Xbox 360 și Windows 7 cu vecinii noștri occidentali. Verdictul vizează încălcarea brevetelor legate de tehnologia WiFi, precum și codec h.264.

În următorul proces, al cărui verdict a căzut în Seattle, Microsoft a câștigat în NITS de la Google. De data aceasta, Curtea a decis ca pretenția de compensare a Motorola, de 4 miliarde de dolari, care ar plăti un gigant de la redmond, sunt nefondate. În plus, sa referit la hotărârea din Germania. Datorită costurilor suportate de Microsoft, Motorola este de a retrage 11 milioane de dolari ca o repornire pentru schimbarea locației Centrului de distribuție din Germania. Au existat, de asemenea, costuri judiciare în valoare de 3 milioane de dolari. Verdictul nu este valabil.

Motorola, desigur, are în vedere plasarea unui recurs. Nu există nici o îndoială că scufflele dintre Google și Microsoft nu se termină rapid, la fel ca dispozitivul Apple și Samsunga. Ea devine clar că singurul scop de a achiziționa ex-gigantul de telecomunicații de către Googla a fost achiziționarea de brevete. Prin urmare, putem fi siguri de următoarea viziune a litigiilor dintre cei mai mari actori de pe piață.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu