Principal » Internet » Microsoft Word la scurt timp mai conectat la rețea. Vor fi multe schimbări

Microsoft Word la scurt timp mai conectat la rețea. Vor fi multe schimbări

Internet : Microsoft Word la scurt timp mai conectat la rețea. Vor fi multe schimbări

Microsoft Word sa dezvoltat foarte mult și, în special, versiunile disponibile de la Office 365. Editorul de text are acum multe opțiuni legate de rețea, ca abilitatea de a căuta imagini de la Binga direct în aplicație, precum și înregistrări de navigare de la Wikipedia în panoul lateral, fără a lua de la scriere. Acum aveți astfel de funcții.

Microsoft cu modificările dvs. Scot să faceți sistemul de căutare în cuvânt ceva pe forma motorului de căutare.

Word va avea o fereastră suplimentară, unde vom fi capabili să introducem întrebări și imediat vom primi un răspuns în el, fără a părăsi aplicația la browser.

Prin urmare, Word este de a putea căuta parole pe Internet, chiar dacă facem o greșeală în ele, deoarece aplicația va înțelege un context mai larg - datorită tehnologiei Azure și algoritmilor de învățare profundă.

Un exemplu de schimbări în cuvânt, fotografie. Softpedia

Toate aceste schimbări vor ajuta, printre altele, în contextul creării de proiecte în școală sau rapoarte în companie - cei care au nevoie de informații foarte specifice. De exemplu, de unde orașul ia apa sau cât de mult shanghai are locuitorii.

Interfața ne va arăta dacă informațiile sunt în text (și arată unde) și dedesubt va afișa ceea ce puteți învăța de pe Internet pentru un anumit subiect.

Compania din Redmond a anunțat că îmbunătățirea mecanismului de căutare va fi introdusă deja "în curând".

[Frame Cea mai recentă versiune a Microsoft Word pe Windows și MacOS este disponibilă în catalogul nostru de software.[/ Cadru

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu