Principal » Internet » Microsoft Word va schimba automat textul în prezentarea PowerPoint

Microsoft Word va schimba automat textul în prezentarea PowerPoint

Internet : Microsoft Word va schimba automat textul în prezentarea PowerPoint

Microsoft introduce o nouă funcție numită transformare, care va permite utilizatorilor Web Web să transforme documentele text în prezentări PowerPoint. O nouă caracteristică este disponibilă numai într-o aplicație de limbă engleză. Pentru ao folosi, doar:

În aplicația din browser, selectați meniul Fișier; apoi selectați Transform> Transformați la prezentarea PowerPoint; În pasul următor, alegem o temă pentru prezentare și după un timp putem revizui rezultatele noastre în aplicația Web PowerPoint; Prezentarea creată de noi va fi salvată în dosarul Oneedrive.

[Facebook = // www.Facebook.COM / Goodprograme / Posturi / 10158153530915686

Funcția de transformare este disponibilă în prezent numai utilizatorilor de insideri de birou și este asociată cu multe restricții. Cu toate acestea, Microsoft asigură că, atunci când testele sunt finalizate, algoritmul va permite crearea unei prezentări PowerPoint bazate pe toate funcțiile de bază care includ nu numai adăugarea de text, ci și fotografii, icoane, filme sau fonturi diferite.

Pentru moment, compania vă încurajează să utilizați funcția de transme numai pentru documentele care conțin în principal text. Deși, după crearea unei prezentări în acest fel, o putem edita într-un mod standard, adăugând manual fotografii sau alte fișiere multimedia.

Este important faptul că funcția nu este disponibilă în browserele Internet Explorer și Safari, dar ar trebui să funcționeze corect pe toate celelalte.

Acesta nu este primul caz în care Microsoft dorește să sprijine utilizatorii în crearea unei prezentări, folosind în acest scop. În 2019, programul a fost actualizat pentru a oferi utilizatorilor sugestii cum să creeze prezentări mai atractive.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu