Principal » Internet » Microsoft oferă MS-DOS și cuvântul pentru codul sursă Windows

Microsoft oferă MS-DOS și cuvântul pentru codul sursă Windows

Internet : Microsoft oferă MS-DOS și cuvântul pentru codul sursă Windows

A doua jumătate a secolului al XX-lea a adus unul cu celălalt o revoluție a cărei efecte pozitive și negative sunt, de asemenea, vedem acum. Trebuie să fie admisă că lumea a suferit schimbări serioase și nu va fi niciodată o zi. În această istorie există unele dispozitive și software care s-au dovedit a fi repere reale în dezvoltare. Acestea pot include cu siguranță sistemul MS-DOS, precum și cuvântul pentru procesorul de text pentru Windows, care a avut un efect gigantic asupra popularizării computerelor personale. Microsoft tocmai a decis

..

Furnizarea codului sursă al ambelor chimiști.

Cu ocazia acestui eveniment, compania a decis să-și amintească o poveste ușor a sistemului în sine - în 1980 IBM, care lucrează la proiectul "șah " destinat revoluționării pieței personale de computere. Problema a fost sistemul de operare. Creația lui a căzut pe umerii Microsoft, care a tratat până acum de bază. Sistemul nu a fost creat complet de la zero, ci pe baza codului sursă al sistemului QDOS achiziționat de o companie tânără și mică. Sistemul a câștigat foarte popular, deși la un moment dat sa dovedit a fi o problemă: a fost chiar o bază pentru ediția ulterioară a ferestrelor din seria 9x și mileniului, făcându-le creații destul de instabile. Interesant, codul sursă al întregului sistem a avut mai puțin de 300 KB. În 1983, a apărut o primă aplicație DOSA, și anume procesorul de text Microsoft Word, care a fost deja adaptat pentru a gestiona un șoarece. Popularitate, totuși, a marcat câțiva ani mai târziu, pentru că în 1989 Cuvântul pentru Windows, care a adus un profit uriaș uriaș.

Codul sursă atât Word, cât și MS-DOS este disponibil pentru descărcare pe Muzeul de Istorie a Computerului. De ce compania a decis cu privire la un astfel de pas? El își propune să arate o generație tânără, care arăta dezvoltarea tehnologiei și a software-ului. Codul sursă este util în alte scopuri? Este greu de spus, deși entuziaștii se pot ocupa de multe soluții, dar amintindu-se că poate fi utilizat numai în soluții necomerciale. Întregul pachet este un total de 1021 de fișiere care conțin, în principal, codul sursă scris în C, dar și sursele de asamblare, fișiere lot și alte instrumente necesare. Dacă doriți să vă familiarizați cu ceea ce arată MS-DOS și cu prima versiune a celui mai popular procesor de text din partea tehnică, vă invităm să descărcați.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu