Principal » Internet » Microsoft Cronologie și seturi noi: Windows cu carduri în aplicații UWP

Microsoft Cronologie și seturi noi: Windows cu carduri în aplicații UWP

Internet : Microsoft Cronologie și seturi noi: Windows cu carduri în aplicații UWP

Utilizatorii Insider Windows 10 primesc două caracteristici noi, care sunt deosebit de interesante, care este pre-numită Seturi Microsoft. Acesta aduce serviciul de card în aplicații UWP, datorită căruia o fereastră poate fi tratată în același timp, de exemplu, mai multe documente de birou "A, precum și paginile dintr-un browser web. Este aceasta o remorcă pentru un serviciu card de mult-așteptata în orice loc al sistemului, inclusiv într-un explorator?

Deși nu există informații oficiale în acest sens, puteți să presupunem că da. Despre implementarea serviciului de carduri la navigarea fișierelor, a fost deja specificată. De astăzi, cardurile merg la început numai la aplicația UWP. Ca parte a unui set (set) al cardurilor, utilizatorul poate alege orice programe și documente specifice. Windows își va aminti să-i restaureze mai târziu după închiderea calculatorului și chiar și pe alte hardware, atâta timp cât ne conectăm la contul dvs. Au fost prezentate oportunități într-un film scurt:

Seturi în Windows 10

Implementarea serviciului de card este un pas care vă va permite să luați o comandă mai mare pe computer. Lucrând la proiecte mai mari, se întâmplă adesea că comutarea între mai multe surse și documente trebuie să fie comutată. Plasarea tuturor fișierelor legate de un anumit proiect într-un set de carduri vă va permite să vă deplasați mai ușor între ele, ușor pe forma desktopurilor virtuale.

Seturile Microsoft trebuie să lovească insiderii în următoarele săptămâni. Va fi una dintre primele funcții în întregime testate în funcție de abordarea în care Microsoft va furniza treptat produse noi, cu timpul selectării unui grup tot mai mare de destinatari. Acest lucru trebuie să vă ajute să vă controlați feedbackul și, în cele din urmă, să activați adăugarea unei noi funcționalități la Windows atunci când este gata, și nu neapărat numai cu noua ediție mare.

Microsoft Cronologie

Paralel cu testerele Windows merge, de asemenea, la Microsoft Cronologie, o funcție care vă permite să vă retrageți în timp și să redați starea computerului de la câteva ore sau zile.

Acesta este un fel de prelungire a restaurării sistemului existent, care (cel puțin conform informațiilor existente) este operarea numai pe baza cortului și, prin urmare, ca o consecință, nu sunt disponibile, de exemplu, în Polonia. Conform planului inițial de cronologie, a fost de a lovi Windows 10 împreună cu actualizarea actualizării creatorilor de toamnă, dar în cele din urmă întârzierea sa dovedit a fi prea mare. Funcția a fost prezentată pentru prima dată în timpul conferinței de construcție din acest an.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu