Principal » Internet » Microsoft a mers să cucerească iPhone 'și cu o tastatură inteligentă de flux

Microsoft a mers să cucerească iPhone 'și cu o tastatură inteligentă de flux

Internet : Microsoft a mers să cucerească iPhone  'și cu o tastatură inteligentă de flux

Microsoft intră în Apple în curtea din spate cu propria tastatură. Aceasta este o aplicație de flux de cuvinte care are străzile din inima utilizatorilor iPhone folosind o bună predicție a cuvintelor ulterioare și posibilitatea de a scrie cu o singură mână folosind o interfață potrivită corespunzător.

Cu câteva săptămâni în urmă, v-am prezentat propunerile de tastaturi pentru dispozitivele iOS, care pot fi înlocuite cu succes cu software-ul de sistem. Atunci, însă, printre noi, aplicațiile recomandate de noi, Microsoft lipsea. Compania nu a avut o tastatură pe portofoliul meu pe dispozitivele iOS, dar numai pe smartphone-uri Android: tastatura tastaturii HUB. [Img = wordflow Microsoft, cu toate acestea, nu a făcut-o excursie și a venit timpul pentru a face aplicarea sa de autor, de asemenea, a apărut pe rafturile virtuale ale magazinului App Store. Aceasta este o tastatură de flux de cuvinte, până acum disponibilă numai pentru dispozitivele de la Windows Phone. Care a fost un anumit paradox, deoarece a fost considerată una dintre cele mai bune tastaturi alternative, aplicația sa bucurat foarte mult (ei susțin că s-ar potrivi într-un singur autobuz articulat) un grup de utilizatori de ferestre mobile. Prin urmare, decizia Microsoft de a obține un ușor mai larg cu acest software. Sistemul iOS a mers la primul foc, numai în versiunea în limba engleză în ediția americană. Titularii de dispozitive Android trebuie să aștepte.

Ceea ce face ca tastatura fluxului de cuvinte să fie atât de apreciată? Aplicația vă permite să scrieți rapid și fără un număr mai mare de erori atât clasic (adică într-un sistem vertical și orizontal), precum și cu o singură mână. Acesta este un mod de arc care poate fi adaptat dacă suntem stângaci sau drepți. scris, atunci are loc folosind un gest cu degetul, după litere individuale, vizibile pe o interfață semicircular. O astfel de scriere necesită o schimbare a obiceiurilor, deși acei utilizatori care au folosit anterior NP. Aplicația Swype sau Swiftkey ar trebui să învețe rapid cum să utilizați fluxul cuvântului. Cu toate acestea, merită să fiți răbdători, deoarece introducerea textului cu o singură mână poate fi sensibilă în special pe dispozitivele mai mari ale ecranelor.

Hands-on cu tastatura de flux de cuvinte Microsoft pentru iOS

Un alt avantaj al tastaturii de la Microsoft este modul în care scrierea de obiceiurile utilizatorului și expresiile cele mai frecvent utilizate. După cum spun utilizatorii săi, confuze algoritmul sunt relativ rare, ceea ce face ca scrierea mai rapidă. Aici, totuși, trebuie să aveți răbdare pentru software-ul pe care îl puteți controla cu pasul nostru. Pe partea plus, puteți atribui, de asemenea, aplicații care după ce a oferit permisiunea de a vizualiza agenda, poate furniza tastând în textul contactelor.

Tastatura de flux de cuvânt de la Microsoft vă oferă o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de personalizarea aspectului său. Puteți utiliza una dintre fotografiile disponibile în aplicație (iar baza de date foto trebuie să fie îmbogățită în mod constant de Microsoft) sau să utilizați propriul fișier. Aceasta este o soluție interesantă, deoarece tastatura este un software foarte personal și posibilitatea de a decora propria fotografie va da o tigaie suplimentară.

Microsoft Word Flow de la Microsoft poate verifica numai utilizatorii de dispozitive iOS din Statele Unite ale Americii. Se pare că este sigur că cererea va apărea și în alte țări, inclusiv în Polonia. Microsoft în mod constant lupte pentru un loc pentru software-ul dvs., atât în App Store, precum și în magazinul Google Play. Prin urmare, este logic că cucerirea piețelor globale nu se poate opri în SUA.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu