Principal » Internet » Microsoft are în vedere Edge Edge 'și pe Android și iOS

Microsoft are în vedere Edge Edge 'și pe Android și iOS

Internet : Microsoft are în vedere Edge Edge  'și pe Android și iOS

Cu Microsoft Edge, putem folosi numai platforma Microsoft. Desigur, acest browser atinge desktopul la un număr mare de utilizatori potențiali. Windows încă domină pe computere și "zeci " abordează rezultatele celor mai populare Windows 7 - 39,3% față de 43,99% din acțiunile din Windows Lumea Potrivit StatCounter.

Cu toate acestea, că pentru multe margine au devenit atractive, ar trebui să ofere o sincronizare rafinată cu dispozitivele mobile. Da, face acest lucru în cazul Windows 10 Mobile sau a unui sistem de nișă, iar acest lucru nu este suficient pentru a obține utilizatorii - are doar 1,8% acțiuni.

Astăzi, smartphone-urile funcționează sub inspecția Android sau IOS și aceasta este sincronizarea cu aceste sisteme mobile este valabilă în browsere. Superioritatea Microsoft a sistemelor competitive vede pentru o lungă perioadă de timp, prioritate prin tratarea Android și iOS. Curând această prioritate poate crește, deoarece este planificată de marginea Edge 'A pentru alte platforme.

Edge pe Windows 10 și Windows 10 Mobile este prea puțin (1,8% acțiuni)

Potrivit raportului publicat în partea franceză a Frandroid, Microsoft dorește să-și petreacă browserul pe iPhone 'A și dispozitivul cu Android. Această mișcare este de a vă permite să umpleți Gap - marginea pe smartphone-uri nu există. Informațiile sunt cel mai probabil. Satya Nadella, șeful Microsoft spune că compania lui nu ar trebui să construiască un alt ecosistem cu smartphone-uri. În prezent, cea mai bună soluție este de a investi în dezvoltarea unei aplicații pe Android și IOS și de a permite utilizatorilor acestor sisteme de cooperare convenabile cu Windows 10 pe desktop.

Microsoft Edge pe Android și iOS ar permite sincronizarea rafinate pentru a se asigura că sincronizarea rafinate. Acest lucru ar putea traduce într-o creștere a acțiunilor browserului Microsoft, care datorită actualizărilor a devenit o alternativă interesantă la Chrome 'A, dar acum numai pe un computer cu Windows 10.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu