Principal » Internet » Microsoft distribuie PLN 200 pentru achiziționarea de telefoane selectate Nokia Lumia

Microsoft distribuie PLN 200 pentru achiziționarea de telefoane selectate Nokia Lumia

Internet : Microsoft distribuie PLN 200 pentru achiziționarea de telefoane selectate Nokia Lumia

Filiala poloneză a Microsoft (și anterior Nokia) nu se oprește în promovarea telefoanelor din seria Lumia utilizând premii și aditivi pentru persoanele care decid să le achiziționeze. Au fost deja aplicații gratuite, cupoane pentru magazinul Windows, reducere la restaurante și concursuri regulate. Acum este timpul pentru un premiu monetar. Cumpărarea Lumia 730 sau 735 Putem obține o rambursare 200 pln pentru contul nostru.

Promovarea este valabilă de la 13.10.2014 la 30.11.2014, iar valoarea primei a fost limitată la 5000. Regulile complete de acțiune pot fi găsite pe Fanpage Noki. Există, de asemenea, o formă care trebuie completată și dovada achiziției trimise la adresa specificată în regulamente. Aceasta nu este prima acțiune a acestui tip. În iunie, ați putea primi PLN 100 pentru achiziționarea de telefoanele din seria X Nokia.

Probabil că de data aceasta nu vor exista voturi că Microsoft trebuie să plătească suplimentar pentru cineva să cumpere telefoane cu sistemul lor. Cu toate acestea, dacă utilizatorul obișnuit este interesat de motivul pentru care poate primi ceva în promovare? Cu siguranță această acțiune vă va oferi mai mult decât banii eliberați pentru o altă Bilbord sau publicitate la televizor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu