Principal » Internet » Microsoft demisionează să investească în Cyanogena

Microsoft demisionează să investească în Cyanogena

Internet : Microsoft demisionează să investească în Cyanogena

La sfârșitul lunii ianuarie, am raportat investițiile planificate ale Microsoft în Cianogen - cea mai populară modificare Android, care, recent, datorită parteneriatului cu Qualcomm sau Boxer, a câștigat semnificativ importanța. Un alt pas în reducerea influenței Google "și a planurilor de investiții ale Microsoft ar putea fi pe activitatea de pe Android. Cu toate acestea, aceste schimbări.

Echipa Cyanogena este în prezent în timpul negocierilor cu multe companii. Sursele anonime au raportat depozitul lui Bloomberg pe care Microsoft nu mai este situat în cercul lor. Reprezentanții corporației au refuzat să comenteze, dar nu se poate spune că Google ar putea, prin urmare, să respingă complet îngrijorarea cu privire la sfârșitul controlului de dezvoltare Android. În grupul de investitori au existat multe companii ale căror investiții vor fi cu siguranță accelerate în mod semnificativ la expansiunea programată de echipa Cyanogen.

Săptămâna trecută, am raportat că Microsoft intenționează să ofere asistentului său Cortana și pe Android și iOS. Devine clar că producătorul Windows este hotărât să caute drumuri noi pentru a-și populariza produsele și serviciile, de asemenea, în afara ecosistemului Windows. Prin urmare, este îndoielnic că Microsoft va pierde brusc interesul în cea mai importantă modificare a Android, ale cărei creatori vorbesc în mod deschis despre planurile de a crea un sistem gratuit de la Google.

Potrivit surselor Bloomberg cianogen, sunt aproape de finalizare, negocieri datorită cărora 110 de milioane de dolari vor fi investite în dezvoltarea sistemului. Acestea ar fi utilizate în primul rând pentru a crește numărul de dispozitive pe care va fi preinstală o versiune alternativă Android. Informațiile privind schimbarea planurilor de investiții Microsoft nu ar trebui tratate ca un sfârșit definitiv al parteneriatului. Scopul lui Satya Nadella este de a populariza software-ul Microsoft pe diferite platforme - o corporație poate, de exemplu, să încheie un acord comercial cu cianogene pentru a preinsta cererile sale. Va fi un astfel de scenariu să fie adevărat, vom afla în curând.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu