Principal » Internet » Microsoft seamănă cu un nor pe Xbox One, oferă exemple de aplicații

Microsoft seamănă cu un nor pe Xbox One, oferă exemple de aplicații

Internet : Microsoft seamănă cu un nor pe Xbox One, oferă exemple de aplicații

300.000 de servere care stau la baza unui cloud de calcul folosit de Xbox One, Microsoft dorește să promoveze și, prin urmare, următorul material video care realizează ce posibilități exemplare oferă tehnologia. Multe probleme de a spune că Dan Greenwalt de la rândul său 10, pregătindu-se Forza Motorsport 5 Racing, pentru că de la început, Creatorul a anunțat o revoluție în luptele de pe pistă.

Cloud Powered Gaming pe Xbox One

Forza 5 va fi observată aproape de jucător, de comportamentul său în timpul concurenței și stilul de conducere, scriind datele colectate despre el. În acest fel, va fi creată o bibliotecă de informare dezvoltată în mod constant din care adversarii controlați de consolă, sporind realismul jocului. Chiar dacă nu jucăm de fapt în rețea cu cineva din familie, profilul său pentru inteligența artificială descărcat de la Xbox Live va numi iluzia de aplicare a legii cu o persoană vie. De asemenea, norul poate alerga în filmare, oferindu-ne opțiunea de a trece prin joc ca și cum colegii noștri erau în echipa de ucideri armate, când chiar umăr pe umăr va deveni fantomele lor digitale cu noi.

Deoarece informațiile sunt salvate în afara consolei de utilizator și partajate cu Xboxers-le pe tot globul, jocurile de jocuri vor crește dinamic, activități în formă de participanți distractivi - de exemplu, un atac de locație ruinat pe toate va fi distrus. Din partea tehnică, utilizarea norului înseamnă întârzieri mai mici în joc, potrivirea mai rapidă a jucătorilor și backdatele instantanee ale titlurilor în fundal, adică dezvoltatorii pot răspunde imediat la comentariile jucătorilor, aproape imediat, eliminând, de exemplu, descoperite erori. De asemenea, va exista o problemă cu adăugarea de provocări suplimentare, menținând interesul în joc.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu