Principal » Internet » Microsoft se ocupă de nuanțe de reconstrucție de vorbire

Microsoft se ocupă de nuanțe de reconstrucție de vorbire

Internet : Microsoft se ocupă de nuanțe de reconstrucție de vorbire

O altă companie va atinge cel mai probabil aripa Microsoft. Nuance, care se ocupă de m.în. Algoritmi de recunoaștere a vorbirii, dar, de asemenea, cunoscută din Chatbot responsabil cu întrebările CovID-19, a fost achiziționată de către corporație ieri.

Achiziția lui Nuance de către Microsoft raportează în materialul său CNBC. Totul indică faptul că corporația intenționează să sporească domeniul de aplicare al afacerii sale prin achiziționarea de companii bineping cu soluții tehnologice interesante. Planurile pentru o eventuală achiziție de nuanță au fost de a începe în luna decembrie anul trecut, când Microsoft a contact pentru prima dată compania pentru achiziționarea sa.

Datele furnizate de CNBC indică faptul că Microsoft intenționează să plătească pentru Nuance Aproximativ 56 USD pe acțiune. Acest lucru înseamnă că Nuance ar atinge valoarea de capital de la aproximativ 16 miliarde de dolari. Interesant, dacă toate aceste informații sunt confirmate, Nuance va fi a doua cea mai mare preluare a Microsoft. Anterior, compania a decis să pună 27 de miliarde de dolari pentru achiziționarea de LinkedIn în 2016.

Nuance are veniturile sale pentru a vinde instrumente de recunoaștere a vorbirii și transcrierea în timpul vizitelor medicale, discuții cu serviciul clienți sau mesageria vocală. Deoarece compania ofera, clientii sai pot petrece pana la 45 la suta mai putin timp de documentare, și se înregistrează, de asemenea, întreaga pacientului istorie grație tehnologiei bazate pe inteligență artificială. Acest lucru este de a asigura creșterea eficienței, reducerea costurilor și îmbunătățirea calității documentației clinice dobândite.

Toate detaliile privind tranzacțiile vor fi probabil anunțate astăzi. Întrebarea deschisă rămâne modul în care achiziția lui Nuance va afecta serviciile Microsoft existente. Mai ales că Microsoft are deja propriile instrumente de transcriere pentru cuvintele scrise.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu