Principal » Internet » Microsoft prezintă ediția limitată a Xboxului o singură zi 2013

Microsoft prezintă ediția limitată a Xboxului o singură zi 2013

Internet : Microsoft prezintă ediția limitată a Xboxului o singură zi 2013

Până la premiera lui Xbox, au fost puțin timp, dar Microsoft a pregătit deja câteva eșantioane de producție ale consolei dvs., așa că a decis să satisfacă fanii filmelor care prezintă așa-numita Unboxing, adică demonstrați ceea ce găsim în pachet. Prima lovitură a echipamentului pentru piață, denumită în ziua cea din 2013, va fi un pic mai bogată decât vândută în magazine mai târziu, așa cum a fost și cu Xbox 360.

Unboxing Xbox unul

În caseta marcată ca o ediție specială, desigur, vom găsi o consolă, un nou senzor Kinect, o instrucțiune tipărită și câteva broșuri, un autocolant, un tampon cu extrem de cromat în această versiune a Cavalerului Teutonic și o inscripție în Middle, Setul cu cască (adăugat se dovedește în fiecare versiune a consolei), cablu de înaltă calitate 4K HDMI 1.4 plus o sursă de alimentare cu dimensiuni mari cu un cablu. Adăugat la acest cod pentru o zi de realizare digitală misterioasă.

Apropo, sa dovedit că jocurile de înregistrare de la jocuri este o opțiune numai în cadrul abonamentului de aur. Sony a confirmat imediat că pentru a utiliza o funcție similară la PlayStation 4 nu va necesita PlayStation Plus.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu