Principal » Internet » [MWC 2015 Microsoft prezintă Lumie 640 și 640 XL. Cu ei vom primi Office 365

[MWC 2015 Microsoft prezintă Lumie 640 și 640 XL. Cu ei vom primi Office 365

Internet : [MWC 2015 Microsoft prezintă Lumie 640 și 640 XL. Cu ei vom primi Office 365

Potrivit anunțurilor anterioare, Microsoft a prezentat noi modele Lumia Smartphone. Acesta a fost cazul în cadrul Conferinței Mobile Mondiale a Congresului din Barcelona. Ipotezele anterioare au fost confirmate: Corporația a arătat doar modele din raftul mediu de preț, pregătit pentru un grup mai mare de clienți. Vom aștepta un pic pe modelele de pavilion. Câteva cuvinte au fost dedicate la întoarcerea ferestrelor 10.

Prima noutate este Lumia 640. Acest model a fost echipat cu un ecran negru clar de 5 inch pentru a oferi o lizibilitate ridicată datorită filtrelor sale chiar și la soare și, în același timp, calitatea corectă a imaginii datorită rezoluției de 1280 x 720 pixeli. Sticla Gorila Corning 3 îl va proteja de zgârieturi. Inima telefonului este un procesor Quil-Core Qualcomm Snapdragon 400 și 1 GB de memorie RAM. În dispozitiv vom găsi 8 GB de memorie încorporată, pe care vom putea să o extindem prin carduri microSD. Sursa de alimentare oferă o baterie cu o capacitate de 2500 mAh.

Camera din spate are 8 mp și suportă tehnologia Pureview. Stephen Elop conduce conferința a subliniat că camera frontală, cu unghi larg de 5 MP va fi perfectă pentru egoistă. În mod tradițional, vor exista multe variante de culori ale incintelor detașabile. Dispozitivul va atinge piața atât în ​​versiunea de bază, cât și în cea dublă SIM. Utilizatorii vor avea o versiune de selecție care să accepte 3G pentru 139 de euro, iar LTE pentru 159 de euro. Al doilea model este mult mai mare Lumia 640 XL. De la o ediție mai mică, aceasta diferă în primul rând cu utilizarea unei mărimi de 5.7 ". Rezoluția sa este de asemenea de 1280 x 720 pixeli, iar ventilatoarele multimedia stocate pe telefon vor satisface cu siguranță 32 GB de memorie încorporată, cu posibilitatea extinderii utilizării unui card microSD. În partea din spate veți găsi o cameră de 13 MP, pe partea din față a 5 mp. Telefonul smartphone este echipat cu o baterie 3000 mAh. Prețurile acestui model sunt de 189 de euro pentru varianta 3G și 219 de euro pentru versiunea echipată cu modemul LTE.

Deși ambele modele funcționează sub controlul Windows Phone 8.1 Cu Actualizarea Lumia Denim, ei vor sprijini Windows 10, iar în viitor vor fi actualizate - angajații companiei au subliniat că dispozitivele curente vor primi o astfel de posibilitate, deși datorită specificațiilor, nu fiecare va putea Manipulați noi funcții. O anumită surpriză poate fi faptul că cele mai recente dispozitive Microsoft adaugă un abonament personal anual de birou 365. Datorită lui, vom putea, de asemenea, să instalăm pachetul de birouri și pe computer sau pe tabletă, vom primi suplimentar 1 TB spațiu pentru datele dvs. ca parte a norului onstrați și 60 de minute de utilizat în Skype Communicator.

Contrar bârfei anterioare, nici un dispozitiv mai mic cu 4 ". Pe modelele emblematice, trebuie să așteptăm puțin, deoarece vor lucra sub Windows 10. Cu ocazia acestei conferințe, Microsoft a dedicat câteva minute unui nou sistem - M.în. Meniul de notificare extins, precum și o aplicație integrat de mesaje cu chat Skype. Oamenii care citesc o gamă largă de materiale vor fi probabil mulțumiți de interfața de browser de lumină, modul de citire și funcția de salvare a paginilor selectate pentru a citi mai târziu.

Conferința arată, de asemenea, că lucrul cu un pachet de birouri mobile poate fi, de asemenea, convenabil pe dispozitivele la fel de mic ca și telefon și datorită aplicațiilor universale, datele vor fi sincronizate între mai multe dispozitive. Acest lucru se aplică la m.în. Date despre hartă (NP. Locuri de căutare, ca și cazul pentru harta concurențială Google), calendar și sarcini. Accesul la toate aceste date vor avea, de asemenea, de la nivelul de Asistent Cortana, indiferent de dispozitivul utilizat în prezent. Microsoft va permite, de asemenea, mai multă personalizare, după cum reiese din alegerea acțiunilor efectuate la gesturile schimbărilor în perspectivele mobile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu