Principal » Internet » Microsoft invidia Google: Un nou Bing va recunoaște obiectele cu SI

Microsoft invidia Google: Un nou Bing va recunoaște obiectele cu SI

Internet : Microsoft invidia Google: Un nou Bing va recunoaște obiectele cu SI

Microsoft actualizează o serie de aplicații cu motorul de căutare BING în prima linie ați servit acum o nouă caracteristică de căutare vizuală. Aceasta se bazează pe inteligența artificială capacitatea de a recunoaște imaginile (sau fragmentele lor) care identifică obiecte prin căutarea altora, similare și permițată online. În plus față de motorul de căutare, opțiunea vizează, de asemenea, la Microsoft Launcher și versiunea mobilă a browserului de margine.

Actualizarea aplicației Bing atunci când căutați informații despre baza de date a imaginii.

În primul rând, noua opțiune va merge numai la utilizatorii din Statele Unite și cel puțin pentru moment nu există informații dacă în curând vor fi, de asemenea, pe alte piețe, acum merită observat că programul a fost creat în primul rând pentru a ridica în primul rând Utilizatori de propuneri de aplicații competitive de către Google, dar dacă are șansa de a?

Merită să reamintim că cererea de lentile a fost recent reîmprospătată, care a fost prezentată în timpul conferinței Google I / O din acest an. Programul a apărut, printre altele, posibilitatea de a selecta textul direct în imaginile și traducerile în zborul cuvintelor recunoscute în echipă. Desigur, totul se realizează un design modern, în mulțumită posibilităților de inteligență artificială.

Căutarea vizuală

Principalul avantaj al lentilei Google este disponibilitatea acesteia. În timp ce programul va lucra pentru acum , mai degrabă smartphone - uri minoritare, acesta poate fi acum descărcat în mai multe țări (inclusiv Polonia), și , în plus , le - a integrat recent bine cu aplicații din fabrică pentru a opera camera foto din smartphone - uri - o astfel de soluție poate satisface acum LG chiar în ThinQ G7.

Prin urmare, nu pare atât de mult imposibil, ceea ce este dificil pentru Microsoft, cu propunerea sa de a recunoaște imaginile din Bingu într-o stare de rănire realistă a poziției de aplicare de către Google. Pe de altă parte, nu poate fi exclus faptul că utilizarea de recunoaștere a lui Bing va fi convenabil în Microsoft Launcher, care, în cele din urmă se bucură de o mare popularitate. Pentru acest moment, trebuie doar să respectăm situația și să așteptăm disponibilitatea posibilă a căutării vizuale în Polonia.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu