Principal » Internet » Microsoft confirmă: Toate lumi de la Windows Phone 8 vor primi o actualizare la Windows 10

Microsoft confirmă: Toate lumi de la Windows Phone 8 vor primi o actualizare la Windows 10

Internet : Microsoft confirmă: Toate lumi de la Windows Phone 8 vor primi o actualizare la Windows 10

Actualizarea dispozitivelor curente de la Windows Phone 8 la Windows 10 are doar un subiect de bârfe și speculații până acum. Deși a fost confirmată de tot mai multe surse, încă lipsește acest lucru cel mai important, oficial. Pentru aceasta putem recunoaște Tweet publicat astăzi.

Mesajul a apărut pe Microsoft Oficial Microsoft Lumia. Ca răspuns la întrebarea utilizatorului, s-a confirmat că toate dispozitivele din seria Lumia vor primi o actualizare a Windows 10 și că în curând vom învăța despre noi dispozitive cu acest sistem.

Deși un anunț al unei astfel de informații importante pe Twitter poate provoca suspiciuni, nimeni nu a negat până acum. Totul indică faptul că o putem considera adevărat. Cu cât coincide mai mult cu scurgerile anterioare. În plus, informațiile sunt confirmate că noul sistem va fi numit Windows 10, de asemenea, pe smartphone-uri.

O mulțime de provocări în fața Microsoft. Deși nu știm prea multe despre noile versiuni Windows 10 pentru telefoane, dar optimizarea acestuia pe dispozitivele de la 512 MB RAM și 4 GB de stocare în masă nu va fi o sarcină ușoară. Întrebare dacă nu au aceeași soartă ca și mai vechi iPhone ', care la actualizare la cele mai recente iOS pot acționa un sentiment mai rău. Vom cunoaște probabil răspunsul împreună cu eliberarea Windows 10 la canalul de dezvoltare.

Actualizați: Microsoft pe Twitter a confirmat, de asemenea, că intenționează să actualizeze toate telefoanele cu Windows Phone 8 la Windows 10, nu doar lumia.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu