Principal » Windows » Microsoft Oneedrive22.002.0103.0004

Microsoft Oneedrive22.002.0103.0004

Windows  : Microsoft Oneedrive22.002.0103.0004

Microsoft Oneedrive (fostul SkyDrive) este o aplicație mică care permite accesul la datele stocate în serviciul Oneedrive oferit de Microsoft, direct de la nivelul sistemului de operare (fără a fi nevoie să porniți un browser web).

După instalarea și conectarea corectă a serviciului, aplicația vă permite să salvați și să citiți datele pe care le-am colectat pe unitatea de Internet Onrive. Accesul la acesta este posibil din nivelul unui dosar special a cărui locație stabilită în timpul configurației inițiale a instrumentului. Lucrul cu acesta arată identic cu ca un catalog obișnuit pe un disc local - utilizatorul poate crea cu ușurință foldere noi în el, transferați și ștergeți fișierele, schimbați numele acestora etc. Microsoft Oneedrive oferă, de asemenea, funcția de sincronizare a datelor între toate computerele și smartphone-urile pe care am instalat aplicația client și conectați-vă la contul dvs.

Managementul aplicațiilor poate avea loc din pictograma, care este disponibilă în tava de sistem. Vă oferă posibilitatea de a mări (cumpărare) convenabil capacitatea discului nostru de Internet, deschiderea conținutului într-un browser web și modificări ale setărilor de bază. Noi găsim printre ei.în. Opțiunea de acces la distanță la fișierele care sunt responsabile pentru nimic altceva de sincronizare a datelor și porniți automat serviciul Oneedrive în timpul pornirii sistemului de operare.

Avantajul imens al Microsoft Oneedrive este o multi-platformă. Este disponibil pentru sistemele Windows și Mac OS, precum și smartphone-urile care funcționează sub Android, IOSA sau Windows Phone 'A.

Recomandat
Lasă Un Comentariu