Principal » Internet » Microsoft Oneedrive Disponibil ca PWA - Veți instala direct din browser

Microsoft Oneedrive Disponibil ca PWA - Veți instala direct din browser

Internet : Microsoft Oneedrive Disponibil ca PWA - Veți instala direct din browser

ONEDRIVE este acum disponibil ca o aplicație progresivă. Prin urmare, fanii pwa pot renunța la clientul Microsoft Cloud instalat din magazin pentru o versiune mai ușoară disponibilă direct din browser.

Pentru a descărca onedrive 'un pwa. Doar conectați-vă la contul dvs. în cloud online, apoi permiteți instalarea browserului dvs. În funcție de programul utilizat, acest lucru poate dura un ușor diferit. În Edge 'U, de exemplu (pe ecranul de mai sus) despre posibilitatea instalării PWA informează pictograma de pe bara de adrese. În Chrome, puteți selecta "Instalați aplicația Microsoft Oneedrive..."Din meniul browserului.

Serviciul Onrive 'și PwA este identic cu versiunea online. Aplicația este în practică ambalarea interfeței, pe care utilizatorii o cunosc rețeaua, prin care utilizatorii familiarizați cu versiunea online nu vor avea probleme cu sprijinirea aplicației progresive.

Sursa de fotografii: © Goodprograme | Oskar Ziomek Oneedrive Pwa

Ideea aplicațiilor progresive a fost cunoscută de ani de zile și are multe avantaje. Cel mai mare pentru utilizator este relativ ușurință, datorită combinației de capabilități hardware și citirii continue a datelor din rețea. În cazul Chrome "și discuțiile despre PWA, a avut loc o abordare inovatoare a cererii, a avut loc în 2015. Astăzi, aplicațiile progresive, deși nu sunt încă extrem de populare, nimeni nu este surprins.

YouTube Pwa există, deși este ușor să treceți cu vederea - puteți instala deja

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> softwaredrivernetnet

Recomandat
Lasă Un Comentariu